reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja uważam, że wcale nie trzeba szukać daleko, bo można się zakochać w jakimś miejscu tu u nas, w Polsce. Ja znalazłam takie miejsce, to moja działka. Może to nie egzotyczne wycieczki, ale kocham kocham kocham. To mój azyl i wpuszczam do niego wybrańców :D
Ja tez uwielbiam jezdzic do siebie na wies na domek. Czuje sie tam jak na nie jednych drogich wczasach. Spokoj cisza i wlasny kat:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
My wybraliśmy imię dla dziewczynki Oliwia a dla chłopca Jakub. A w domu mamy Wojtka.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kasienka 3b jesteś z Rybnika :). Fajnie mieć kogoś blisko siebie :).

Mnie też przykro . Głowa do góry, trzeba dalej próbować aż do skutku.

U mnie 2dc.

Dziewczynki pytanko o aplikacje bb. Da sie "odobserwowac" watki w ktorych bralo sie udzial?? Bo caly czas wyswietlaja mi sie watki majowy i czerwcowy i serce mi peka zanim znajde nasz watek :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziwne jest to dla mnie bardzo. Są osoby które nie chcą dziecka i nie miały problemu z zajściem... my chcemy i tak to wychodzi.
Trochę się podłamałam bo naprawde miałam nadzieje...

reklama
@judytka777 witaj moje postanowienie noworoczne to raczej chyba tez tylko takie jak twoje postarac sie o dzidziusia z pomoca Boską bo bez tej pomocy to chyba bede czekala do menopauzy :oo2::-D
Z moja waga to tez tak no ... roznie jest moj M twierdzi ze jest idealna a ja czesem jednak widze te wszystkie boczki nie boczki mam 168xm a waże 57kg wiec wcale nie malo :huh:jednak nie potrafilabym chyba tak intensywnie wziasc sie za.cwiczenia raczej bym polplynelam na regularnym wykonywaniu cwiczen no nie.dalabym rady "starosc nie radosc ":-D
@KatiNails czas pedzi jak szalony nawet sie nie obejrzysz a bedziesz czula.juz swoja kruszynke.
Tak w ogole wiem ze moze za.wczesniej ale myslalas juz nad. imieniem dla swojej coreczki lub synusia ? :happy::happy2:
@wisienka94 trzymam &&& za nowy cykl kochana!
@Migdalove ony wredna.@@@nie przyszla !trzymam.jeszcze kciuki Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno
To wyobraź sobie, że ja przy wzroście 160 waże 68 kg [emoji23]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry