reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Lipowy Gościniec bralam pod uwage bo to restauracja mojej kolezanki ze szkoly ale wybralismy Dworek na Wodoktach a termin sierpien 2019 wiec mam tyle czasu ze aż chce zajsc w ciaze :)
A no dla mnie wodokty to juz nie otwock wielki =D no to jeszcze za rok brane trzeba bedzie stawiac =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Powiedzcie mi jakie mam zrobić badania krwi. Wszystko mi się pozapominało. Tsh i które od tego t3, t4 czy ft? Prolaktyna i coś jeszcze?

Hej jotka :D

Dziewczyny ja sie do tabelki dopisze dopiero za jakies 3 miesiace jak rusze z "dobrymi" staraniami. Narazie widze ze mam strasznie skapa miesiaczke po zabiegu i niestety czuje w kosciach ze znowu bedzie problem z endometrium i bliznami. Musze sobie dac czas zeby sie to jako tako odbudowalo wiec na luzie wam potowazysze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@judytka777 witaj moje postanowienie noworoczne to raczej chyba tez tylko takie jak twoje postarac sie o dzidziusia z pomoca Boską bo bez tej pomocy to chyba bede czekala do menopauzy :oo2::-D
Z moja waga to tez tak no ... roznie jest moj M twierdzi ze jest idealna a ja czesem jednak widze te wszystkie boczki nie boczki mam 168xm a waże 57kg wiec wcale nie malo :huh:jednak nie potrafilabym chyba tak intensywnie wziasc sie za.cwiczenia raczej bym polplynelam na regularnym wykonywaniu cwiczen no nie.dalabym rady "starosc nie radosc ":-D
@KatiNails czas pedzi jak szalony nawet sie nie obejrzysz a bedziesz czula.juz swoja kruszynke.
Tak w ogole wiem ze moze za.wczesniej ale myslalas juz nad. imieniem dla swojej coreczki lub synusia ? :happy::happy2:
@wisienka94 trzymam &&& za nowy cykl kochana!
@Migdalove ony wredna.@@@nie przyszla !trzymam.jeszcze kciuki Bardzo!❤❤️bardzo mocno

@judytka777 witaj moje postanowienie noworoczne to raczej chyba tez tylko takie jak twoje postarac sie o dzidziusia z pomoca Boską bo bez tej pomocy to chyba bede czekala do menopauzy :oo2::-D
Z moja waga to tez tak no ... roznie jest moj M twierdzi ze jest idealna a ja czesem jednak widze te wszystkie boczki nie boczki mam 168xm a waże 57kg wiec wcale nie malo :huh:jednak nie potrafilabym chyba tak intensywnie wziasc sie za.cwiczenia raczej bym polplynelam na regularnym wykonywaniu cwiczen no nie.dalabym rady "starosc nie radosc ":-D
@KatiNails czas pedzi jak szalony nawet sie nie obejrzysz a bedziesz czula.juz swoja kruszynke.
Tak w ogole wiem ze moze za.wczesniej ale myslalas juz nad. imieniem dla swojej coreczki lub synusia ? :happy::happy2:
@wisienka94 trzymam &&& za nowy cykl kochana!
@Migdalove ony wredna.@@@nie przyszla !trzymam.jeszcze kciuki Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno
Jak dziewczynka to Maja, a jak chłopiec to Tymek o ile się nam nic nie odwidzi [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry