reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja mam Dominika i nie żałuje. Było tylko dwóch w całym przedszkolu :).
A fakt, ze Zuzi, Julek, Antków i Wojtkow i jeszcze Mai było full.
Mi się marzy Milenka ale zobaczymy jak to będzie. Będzie problem jeśli będzie drugi synuś bo wtedy nie wiem jakie imię znajdę. Wiem ze chciałabym na literę M...
Ja mam Rafała, i też teraz dosc zadkie imie.

Mi obecnie podoba sie dla dziewczynki Olga, a tda chlopca Olaf, ale zobaczymy bo ciagle sie zmienia =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Dziwne jest to dla mnie bardzo. Są osoby które nie chcą dziecka i nie miały problemu z zajściem... my chcemy i tak to wychodzi.
Trochę się podłamałam bo naprawde miałam nadzieje...
Kochana ja to przerabiam co miesiąc. Nie rozumiem czemu tak jest ze Ci co nie chca mają albo gdzie jest patologia dzieci sypią się jak z rękawa. Zawsze sobie powtarzam nowy cykl nowe możliwości i tego się trzymaj chociaż to trudne .

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 2dc.

Dziewczynki pytanko o aplikacje bb. Da sie "odobserwowac" watki w ktorych bralo sie udzial?? Bo caly czas wyswietlaja mi sie watki majowy i czerwcowy i serce mi peka zanim znajde nasz watek :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak da, ba srceenie hest w prawym gornym rogu taki ptaszek. Jak wejdziesz w dany temat i go odznaczysz juz nie bedzie Ci sie wyswietlalo
1515152215-8557f32e71d2e7b2-aaaaaa.png

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja o syna dopiero 13cs. To się tylko tak łatwo wydaje zajść w ciążę.
Teraz 3cs ale sama w to długo nie wierzyłam. Chyba po prostu fuks i tyle

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Moje koleżanki, młodsze nawet ode mnie o dwa trzy lata (ja rocznik 97) już mają dzieci... Czuję, że ja na pierwsze dziecko naczekam się kilka dobrych lat jeszcze.

reklama
Do góry