reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

My idziemy na bal 27.1 kreacja wisi. Oby nic się nie wydarzyło, bo zeszłego razu na dwa dni przed balem zmarła mi babcia.
Za tydzień scinam włosy na krótko-oszczedny bob, klade farbę i prostowanie karatynowe.
Fryzura idealną na czas po operacji.

Dziewczyny czy uzywacie może tamponow z probiotykiem? Podobno fajnie flore bakteryjną odbudowują co sprzyja żywotności plemników.

Ostatnia edycja:
reklama
My idziemy na bal 27.1 kreacja wisi. Oby nic się nie wydarzyło, bo zeszłego razy na dwa dni przed balem zmarła mi babcia.
Za tydzień scibam wlosy na krótko-oszczedny bob, klade farbę i prostowanie karatynowe.
Ja też mam kreację ale coś mi w niej jednak nie pasuje i się zastanawiam czy napewno ją ubrać bo dziwnie się układa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My idziemy na bal 27.1 kreacja wisi. Oby nic się nie wydarzyło, bo zeszłego razy na dwa dni przed balem zmarła mi babcia.
Za tydzień scibam wlosy na krótko-oszczedny bob, klade farbę i prostowanie karatynowe.

No to zaszalejesz [emoji3]Mi tez się marzy ścięcie włosów na krótko ale zawsze nie mam odwagi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to zaszalejesz [emoji3]Mi tez się marzy ścięcie włosów na krótko ale zawsze nie mam odwagi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
też czasem nachodzi mnie ochota na ścięcie włosów, ale po urodzeniu starszej córki zrobiłam fryzurę na boba i mi się nie spodobało :( ale do tej pory nie znalazłam fryzjera który by spełnił moje oczekiwania. Ale sam pomył z nową fryzurą super :)

Oprócz tych tamponow z Ellen są jeszcze takie i tam pisze, że wspomagają owulacje allegro.pl/fohow-perla-ksiezniczki-guifei-bao-tampony-i6912135007.html

Ja już taką fryzurę miałam ale zapuscilam do ramion wlosy i mnie nosi już. Nie lubię długich.

a ja lubię długie, jak mi się śpieszy to zwiąże w koński ogon i w drogę :) wiadomo dłużej się myje i suszy, no ale coś za coś ;)

Dzisiaj spadek tempki więc @ tuż tuż. No niestety znów się nie udało. Ale nawet nie chce mi sie rozpaczać.. nie pamiętam nawet ile cykli mogę być na CLO. No nic trzeba działać dalej.
U mnie też dziś spadek, znowu nawet nie dotrwałam do testu:( Szkoda mi tego września bardzo. Trudno, widocznie to jeszcze nie mój czas. Działamy dalej.

a tydzień scinam włosy na krótko-oszczedny bob, klade farbę i prostowanie karatynowe.
Super, też bym chętnie ścięła na krótko dla odmiany, ale mam kręcone i wolę nie ryzykować;)

Witam sie z rana. piszecie o tamponach a ja ostatnio widziałam program w telewizji niby dokument w którym usłyszałam o szkodliwości tamponów. nie oglądałam całego ale powiedziane było ze tamponów skład nie jest podawany a niby wykryto w badaniach ze zawiera cos tam co nie służy ciążom bla bla i cos ze moge wplywać na poronienia bo to cos utrzymuje sie dlugo w organizmie

Tak, tampony nie są dobre, sa bardzo chemiczne. Ja stosuję OB, próbowałam zdrowych bawełnianych i...kurcze jednak widać że mają mniej dziadostwa bo się klaczą bardzo i już chłonnośc nie ta i ogólnie szału nie było ale zdrowsze.. Córce będę odradzac tampony. Zdecydowałam się na nie bo wygodne jak się ma dynamiczną prace w terenie. Te probootyczne są fajne ale drogie a najlepiej się mi sprawdził kubeczek LadyCup z 3 lata go miałam az mi się zgubił i przebolec nie mogę.

reklama
Do góry