reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Też polecam kubeczek, kiedyś stosowalam tampony ale zawsze gdzies tam był strach przed tym wstrząsem, a ja panikara jestem. Teraz mam Mamicup i jest super, prawie się nie myśli o @.

Jak kp to pewnie to to...glowa do góry.
Dzięki dziewczyny, tak sobie tłumaczę, że widocznie organizm nie jest jeszcze gotowy na następną ciążę. Więc poczekam cierpliwie.
W ogóle to super że jesteście i pocieszacie:) Cieszę że tu trafiłam:)

Jeszcze tak dopiszę: gdybym nie mierzyła temp, nie wiedziałabym nawet że coś jest nie tak, bo cykl niby "książkowy" tym razem - równe 28 dni. A jednak owu wcale nie była 14 dnia. Tak że polecam bardzo obserwacje.

Ostatnia edycja:
@Asiula86 szkoda...eh przykro mi.

Fakt, kubeczek wymiata. Bdb rzecz. Warto zainwestowac. Może się skuszę ponownie.
a te kubeczki to dzialaja podobnie jak tampon? nie zorientowana w temacie jestem

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Asiula ja tez jeszxze kp a teraz jak mloda chora to doslownie wisi na cycu caly dzien. Moze warto zrobic badania krwi lub pojsc na monitoring

Do góry