reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@nicola27 Zdroweczka dla Was. Po jelitowce niebawem nie będzie śladu, męczy bardzo, odwadnia no i szzpital gotowy.
A Ty tego biodra pilnuj, na RTG pójdź lepiej żeby pęknięte albo co gorsza złamane nie było. Mam nadzieję, że tylko się potłukłaś.
Wszytsko na raz..

reklama
oo masakra!!!co za pech!!!kumulacja tragedii.biedny synek współczuję ogromnie.koniecznie musisz iść do ortopedy zobaczyć co z biodrem.samochod mam nadzieję szybko się naprawi tanim kosztem:(a suni też mi bardzo szkoda.no limit nieszczęść to już chyba wykorzystany..

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

mam nadzieje ze wykorzystany. Z młodym ogólnie nie najgorzej bo miedzy "tymi dniami" jest dobrze. Gorzej gdy go dopada bo wtedy jest nie do zniesienia i bardzo panikuje. Na szczęście duzo pije i to plus.

A sunia ... już synek płacze bo piesek tez chory - zwłaszcza ze to naprawde wyjątkowy pies.Kazdy nam go zazdrości i każdemu życzę miec takie spokojne, kochane i cierpliwe zwierze. Wiem ze leczyć ją bede mimo sporych kosztów, bo to młoda sunia

Mój synek ma grype żołądkową która zaczeła sie w sobote i co dwa dni jest masakra, w niedziele był zdrowy i było super a w nowy rok obudziło go wodniste rozwolnienie, spalismy ze 4h bo w noc sylwestrową musialiśmy komuś pomagać i cała noc z głowy. dodatkowo spędzilismy pare godzin w szpitalu z dzieckiem wymiotującym ja wyrąbałam sie w szpitalnej łazience i zbiłam sobie biodro(chyba ze to cos gorszego) ledwo chodze siedze itp . Natomiast 2 ucieszona z lepszego stanu dziecka zauważylam dziwne zgrubienie na skórze naszej kochanej suni. Okazuje sie ze to guz i bedzie konieczna operacja.

A dzis wielka kumulacja dziecko płacze boli go brzuch nie chce jesc ma rozwolnienie.
ja ledwo chodze i alcze z kazdym krokiem
w pracy do 18 z psem do weta bo zastrzyki . Fantastyczny Nowy rok

a i zapomniałam dodać gdzieś miedzy tym wszystki padło auto . to zeby nam wszystko utrudnić
Przykro mi :( Nieszczęścia podobno chodzą parami, ale żeby aż tyle tego na raz:(. Mam nadzieje, ze wszystko co złe szybko się skończy. Zdrówka dla ciebie, synka i piesi!

A ja mialam iść na zabieg teraz, ale przesunelo mi się wszystko o miesiąc :( a to oznacza przesunięcie rozpoczęcia starań :(

@Inka91, bywa tak. Widocznie tak miało być choć zrozumiem to rozczarowanie. Też tak miałam.

Dziś mi się chce spać jak nie wiem a tu 8 h w pracy trzeba ...

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj cały dzień w łóżku przeleżałam. Jakaś taka słaba byłam po tej jelitówce i plecy mnie bolały. Dzisiaj spadek tempki więc @ tuż tuż. No niestety znów się nie udało. Ale nawet nie chce mi sie rozpaczać.. nie pamiętam nawet ile cykli mogę być na CLO. No nic trzeba działać dalej. My jutro jedziemy na bal karnawałowy firmy męża także będzie zabawa :) ja prowadzę także 0 alko :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój synek ma grype żołądkową która zaczeła sie w sobote i co dwa dni jest masakra, w niedziele był zdrowy i było super a w nowy rok obudziło go wodniste rozwolnienie, spalismy ze 4h bo w noc sylwestrową musialiśmy komuś pomagać i cała noc z głowy. dodatkowo spędzilismy pare godzin w szpitalu z dzieckiem wymiotującym ja wyrąbałam sie w szpitalnej łazience i zbiłam sobie biodro(chyba ze to cos gorszego) ledwo chodze siedze itp . Natomiast 2 ucieszona z lepszego stanu dziecka zauważylam dziwne zgrubienie na skórze naszej kochanej suni. Okazuje sie ze to guz i bedzie konieczna operacja.

A dzis wielka kumulacja dziecko płacze boli go brzuch nie chce jesc ma rozwolnienie.
ja ledwo chodze i alcze z kazdym krokiem
w pracy do 18 z psem do weta bo zastrzyki . Fantastyczny Nowy rok

a i zapomniałam dodać gdzieś miedzy tym wszystki padło auto . to zeby nam wszystko utrudnić
Kurczę.. ale pech. Ale mówią że po każdej burzy wychodzi słońce więc mam nadzieje, że teraz te dobre chwile przed Tobą! [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry