reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

@KatiNails &&& za wizyte niech serducho twojej dzidzi bije jak szalone dla Ciebie ...Bardzo!❤❤️bardzo ci zycze rowniez coreczki (wiadomo ze to nie plec a zdrowie dziecka wazne )ale fajnie miec taka.parke.ja bym chciala bardzo miec kiedys synusia takiego malego przystojnego kawalera :-) :-)

reklama
Dziewczynki ktore testowaly ... poki @@nie ma jest nadzieja.a czesem nawet nadzieja jest jak I @@ nas odwiedza tak jak u mojej kuzynki ktora w.ciiazy krwawila I myslala ze.to okres bo dostawala tych krwawien zawsze w.terminie @@@

a te kubeczki to dzialaja podobnie jak tampon? nie zorientowana w temacie jestem

dqpr3e5e7ell0w0u.png
W zasadzie podobnie, ale są wielorazowe (silikonowe) i nie wchłaniają krwi. Jest mniejsze ryzyko infekcji niż w przypadku tamponów czy podpasek, bo krew nie ma kontaktu z powietrzem. No i można o nim zapomnieć nawet na 12 h.

Witam się z Wami w 23dc i 13dpo. :) Wg fazy lutealnej jutro powinnam dostać @ a według ostatniej @ to dopiero za 3 dni. Dzisiaj czuję się już trochę lepiej.

@Inka91 z jakiego powodu musisz czekać jeszcze miesiąc na zabieg? I ile po zabiegu można wznowić starania? Pytam bo ja z kolei czekam na kolposkopię, nie wiem jeszcze co tam będzie u mnie dalej.

reklama
Do góry