reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nikk koleżanka plecie... Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 3 tygodnie po porodzie przy karmieniu naturalnym jest bardzo nikłe, na granicy z niemożliwością.

Migdalove a wiesz, że ja w poprzednim cyklu miałam takie nudności od mniej więcej 21 do samej @ w 28 dc? W szoku byłam, bo nigdy wcześniej mnie to nie spotkało przed okresem. To wszystko się naprawdę na bieżąco zmienia u nas :).

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mamamia90 Bardzo!❤❤️bardzo gratuluje !!!
@wisienka94 , @Migdalove jeszcze w prawdzie nic straconego dziewczyny ... nie raz sie zdarza ze testy pozytywne.wychodza po @@@ takze ja poki co trzymam dalej mocno za.Was &&&&
U mnie 11dc owu moze juz blisko bo boli mnie prawy jajnik chociaz ja to tak naprawde nigdy nie wiem kiedy to owu :-) :-) :-)

Po wizycie. 10 DC. Owulacja prawdopodobnie z prawego jajnika. Pęcherzyk mały, dostałam Miovarian na pobudzenie owulacji.

Kobieta, to chyba dobrze, grunt, że jest pęcherzyk, w 10 DC ma prawo być jeszcze mały zdaje się? Trzymam kciuki za starania :).

Dziś termin @ a test taki
1514960453-0d1f846858e8ffbc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji177] u mnie niestety plamienie sie rozkrecilo wiec to chyba przedwczesna @ :( :( :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kobieta, to chyba dobrze, grunt, że jest pęcherzyk, w 10 DC ma prawo być jeszcze mały zdaje się? Trzymam kciuki za starania :).

no właśnie nie wiem... :( to pierwszy cykl starań z monitoringiem, wcześniej nawet tym za bardzo się nie interesowałam. Myślałam chyba, że mnie to nie będzie dotyczyć, a tu jednak...

reklama
Do góry