1
174974
Gość
Zdecydowanie gorsze nudności. Bóle brzucha są już częstsze więc @ coraz bliżej.w sumie nie wiem co gorsze... powodzenia :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie gorsze nudności. Bóle brzucha są już częstsze więc @ coraz bliżej.w sumie nie wiem co gorsze... powodzenia :*
Trzymam kciuki cały czas!A u mnie nudności zmieniły się w zgagę. Hura...
ja to tutaj jak dinozaur się czuję, jestem mama 7 i 5 letnich dziewczynek
według tego co widzę na USG pęcherzyk ma 1,33*1,42 (?) nie wiem ile endometrium, nie znam się na tym kolejna wizyta 6.1 w klinice prywatnej.Ile miał pęcherzyk? I jakie endometrium? Kiedy idziesz na następną wizytę?
To troszkę mały, ale dobrze że monitorujecie. Przynajmniej będziecie wiedzieli co jest grane i dostaniesz odpowiednie wspomagacze.według tego co widzę na USG pęcherzyk ma 1,33*1,42 (?) nie wiem ile endometrium, nie znam się na tym kolejna wizyta 6.1 w klinice prywatnej.
Mi przepisał Clo i teraz Miodivian na rozruszanie owulacji.To troszkę mały, ale dobrze że monitorujecie. Przynajmniej będziecie wiedzieli co jest grane i dostaniesz odpowiednie wspomagacze.
Ja biorę clostybegyt na pecherzyki i niestety na pęknięcie tez potrzebuje zastrzyk bo bez tego nie pękają.
Najważniejsze to dobry lekarz, który nie będzie zwodził tylko leczył! Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki!
Ja pamiętam! Bardzo mi przykro z powodu poronienia.Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Cię pamiętam cię . Cieszę się że doszłaś do siebie . Pozdrawiam Cię serdecznie... Teraz już będzie tylko lepiej [emoji16][emoji2][emoji8]Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom