reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Migdalove poronilam w pazdzierniku farmakologicznie ale byly komplikacje i 6 grudnia mialam dodatkowo zabieg lyzeczkowania :( narazie czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam tez pierwsza wizyte w klinice bo to juz 3 poronienie pod rzad wiec beda robic badania. Tak ze mysle ze akurat pierwsza miesiaczka zejdzie mi sie z wizyta u lekarza i bede wiedziala kiedy moge znow sie zaczac starac :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to bardzo nie ciekawie, trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało. Dużo zdrowia kochana no i wytrwałości. Oby lekarz jak najszybciej dal wam zielone światełko!

reklama
Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania :)

Kari, nie było mnie tu jeszcze wtedy, ale przeczytałam cały wątek i pamiętam. Bardzo, bardzo się cieszę że jednak nie rezygnujesz:) Powodzenia:)

Migdalove poronilam w pazdzierniku farmakologicznie ale byly komplikacje i 6 grudnia mialam dodatkowo zabieg lyzeczkowania :( narazie czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam tez pierwsza wizyte w klinice bo to juz 3 poronienie pod rzad wiec beda robic badania. Tak ze mysle ze akurat pierwsza miesiaczka zejdzie mi sie z wizyta u lekarza i bede wiedziala kiedy moge znow sie zaczac starac :)

Przykro mi bardzo! Strasznie współczuje i nikomu nie życzę straty.:(

Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania :)

Cześć Kochana. Trzymam kciuki żeby teraz było wszystko dobrze! Ja od niedawna jestem tu na wątku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia trzeba odczekać 6 tyg bez względu na to jak kobieta się czuje, ale trzeba dać szansę zagoic się i dojść do siebie. Oczywiście każdy ma prawo robić co chce i kochać się nawet dzień po porodzie nie mniej jednak jest to dla mnie bardzo nieodpowiedzialne. Łatwiej o infekcje o zakażenie szanujmy swoje ciało w końcu będzie nam towarzyszyć do końca życia.
Kari bardzo mi przykro

Ja jeszcze nie dowierzam bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa a ja zacznie się cieszyć jak skończę 1 trymestr bo teraz najgorszy czas przede mną. Mam nadzieje ze każda z Was niedługo ujrzy upragnione dwie kreseczki z całego serducha życzę i przesyłam ciążowe fluidki [emoji119][emoji119][emoji119]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez Cie pamietam, bardzo mi przykro :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nasta$za88 lekarz nie mowi nic, jak to zwykle w uk. 9 stycznia mam wizyte w klinice, moze dowiem sie cos wiecej. Dzieki antydepresantom przytylam narazie do wagi minimalnej wiec juz nie wygladam jak chodzaca anoreksja, jedynie jak chuda babka :D ale mam nadzieje ze jeszcze sobie troche powoli utyje. Z depresja tez lepiej, to byl straszny okres ktory dosyc dlugo sie ciagnal ale juz sam fakt i swiadomosc ze jest to juz za mna i moze za niedlugo znow bede mogla sprobowac daje mi sile i checi do zycia. Oby do przodu.

reklama
Do góry