reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove poronilam w pazdzierniku farmakologicznie ale byly komplikacje i 6 grudnia mialam dodatkowo zabieg lyzeczkowania :( narazie czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam tez pierwsza wizyte w klinice bo to juz 3 poronienie pod rzad wiec beda robic badania. Tak ze mysle ze akurat pierwsza miesiaczka zejdzie mi sie z wizyta u lekarza i bede wiedziala kiedy moge znow sie zaczac starac :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to bardzo nie ciekawie, trzymam kciuki aby wszystko się u Ciebie unormowało. Dużo zdrowia kochana no i wytrwałości. Oby lekarz jak najszybciej dal wam zielone światełko!

reklama
Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania :)

Kari, nie było mnie tu jeszcze wtedy, ale przeczytałam cały wątek i pamiętam. Bardzo, bardzo się cieszę że jednak nie rezygnujesz:) Powodzenia:)

Migdalove poronilam w pazdzierniku farmakologicznie ale byly komplikacje i 6 grudnia mialam dodatkowo zabieg lyzeczkowania :( narazie czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam tez pierwsza wizyte w klinice bo to juz 3 poronienie pod rzad wiec beda robic badania. Tak ze mysle ze akurat pierwsza miesiaczka zejdzie mi sie z wizyta u lekarza i bede wiedziala kiedy moge znow sie zaczac starac :)

Przykro mi bardzo! Strasznie współczuje i nikomu nie życzę straty.:(

Czesc dziewczyny, nie wiem ktora mnie tu jeszcze pamieta ale witam sie na nowo po poronieniu i mam nadzieje ze za niedlugo wznowie starania :)

Cześć Kochana. Trzymam kciuki żeby teraz było wszystko dobrze! Ja od niedawna jestem tu na wątku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia trzeba odczekać 6 tyg bez względu na to jak kobieta się czuje, ale trzeba dać szansę zagoic się i dojść do siebie. Oczywiście każdy ma prawo robić co chce i kochać się nawet dzień po porodzie nie mniej jednak jest to dla mnie bardzo nieodpowiedzialne. Łatwiej o infekcje o zakażenie szanujmy swoje ciało w końcu będzie nam towarzyszyć do końca życia.
Kari bardzo mi przykro

Ja jeszcze nie dowierzam bardzo dziękuje wszystkim za miłe słowa a ja zacznie się cieszyć jak skończę 1 trymestr bo teraz najgorszy czas przede mną. Mam nadzieje ze każda z Was niedługo ujrzy upragnione dwie kreseczki z całego serducha życzę i przesyłam ciążowe fluidki [emoji119][emoji119][emoji119]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez Cie pamietam, bardzo mi przykro :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nasta$za88 lekarz nie mowi nic, jak to zwykle w uk. 9 stycznia mam wizyte w klinice, moze dowiem sie cos wiecej. Dzieki antydepresantom przytylam narazie do wagi minimalnej wiec juz nie wygladam jak chodzaca anoreksja, jedynie jak chuda babka :D ale mam nadzieje ze jeszcze sobie troche powoli utyje. Z depresja tez lepiej, to byl straszny okres ktory dosyc dlugo sie ciagnal ale juz sam fakt i swiadomosc ze jest to juz za mna i moze za niedlugo znow bede mogla sprobowac daje mi sile i checi do zycia. Oby do przodu.

reklama
Do góry