reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
emoji173.png
️Trochę mi ulżyło bo ostatnio to tylko cienie były na testach
Ale liczyłam na więcej pozytywów w dniu dzisiejszym
emoji17.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! Super! Spokojnej ciąży życzę!

Dziewczyny ale żeście naprodukowały! Nie wchodziłam tu w czasie świąt i sylwestra i teraz nadrobiłam chyba ze 100 stron. Gratuluję tym które zobaczyły upragnione dwie kreski :)

Dziewczyny :(
Smutno mi.... bo wiem jak bardzo tego wszystkie chcemy a niestety czasem nie wychodzi. Ja chyba testuje w sobote bo jakoś boje sie wczesniej ze jak nie wyjdzie to kogos w pracy zabije i bede w TVN24 ;)

@Mamamia90 ja się urodziłam 17 [emoji14]
@mamunia86 u mnie to nic nie daje... Z Aleksem w ciąży też nic nie dawało.. :(
@Kasienka3b Kochana może ale nie musi. Ja mam w normie a przez dwa lata pokarm do końca nie zanikną.

Przykro mi że dziś tyle negatywów :(

ckai9jcgk10emd23.png

Ja właśnie zawsze chciałam urodzić we wrześniu w pierwszej ciazy termin tez miałam na wrzesień No ale nie wyszło mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry