reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Laski a czy ktoras ma jakies opinie o ovarinie? Zaczelam w tym cyklu, 2 razy dziennie. Opinie ma super, chce zrobic 3 msc kuracje.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore od wrzesnia bo zalecil mi nasz doktorek:) Ale ja osobiscie nie widze zadnej roznicy.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
No właśnie nie wiem co robić. Chciałam zacząć brać Proverę, ale jeśli jednak coś jest na rzeczy to mogę tylko zaszkodzić tymi tabletkami... Może pojutrze zrobię test, wtedy będzie 14dpo.
Ja też zrobie 14dpo jeśli tempka nie spadnie. A przeważnie w dzien @ spada więc rano już powinnam wiedzieć czy dostane czy nie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny no ja się załamie dziś, przyjaciółka miesiąc temu urodziła i... jest znów w ciąży. Stwierdziła że przecież "to nie jest trudne". No nie jest bo ona zachodzi przy pierwszym podejściu zawsze :(

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry