reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Hej! U mnie też biel...
:(

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Przykro mi...
Dziewczyny macie jakieś sposoby by wywołać @? Bo już chyba do lekarza pójdę :( rok od odstawienia tabletek cykle od 31-45 dni [emoji36]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana idz do lekarza, ja takie cykle mialam przez policystyczne jajniki... ale leki dzialaja cuda i teraz mam co miesiac 33 dni jak w zegarku ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana idz do lekarza, ja takie cykle mialam przez policystyczne jajniki... ale leki dzialaja cuda i teraz mam co miesiac 33 dni jak w zegarku ;)

Byłam nie raz ale lekarz twierdzi, że to przez tabletki i powinien się sam uregulować... nawet luteiny mi nie chciał dać

Przykro mi...
Dziewczyny macie jakieś sposoby by wywołać @? Bo już chyba do lekarza pójdę :( rok od odstawienia tabletek cykle od 31-45 dni [emoji36]

Herbata z malwy podobno dziala. Ja tez w tam tym cyklu probowalam roznych sposobow by wywołać a jak juz sie umowilam do gina to @ przyszedl.

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Laski a czy ktoras ma jakies opinie o ovarinie? Zaczelam w tym cyklu, 2 razy dziennie. Opinie ma super, chce zrobic 3 msc kuracje.

Ja właśnie zawsze chciałam urodzić we wrześniu w pierwszej ciazy termin tez miałam na wrzesień No ale nie wyszło mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chciałam drugą ciążę teraz na lipiec. Byłoby dokładnie 4 lata i 4 dni różnicy między dziećmi, ale nie wyszło i jest sierpień [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

reklama
Ja tam bardzo zawiedziona nie jestem negatywnym testem, bo czułam, że będzie taki. Najwidoczniej to nie mój czas, zobaczymy w następnym cyklu. Nie wiem tylko co robić, czy nie zacząć brać tej Provery na wywoływanie @.

Do góry