Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana idz do lekarza, ja takie cykle mialam przez policystyczne jajniki... ale leki dzialaja cuda i teraz mam co miesiac 33 dni jak w zegarkuPrzykro mi...
Dziewczyny macie jakieś sposoby by wywołać @? Bo już chyba do lekarza pójdę rok od odstawienia tabletek cykle od 31-45 dni [emoji36]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam nie raz ale lekarz twierdzi, że to przez tabletki i powinien się sam uregulować... nawet luteiny mi nie chciał daćKochana idz do lekarza, ja takie cykle mialam przez policystyczne jajniki... ale leki dzialaja cuda i teraz mam co miesiac 33 dni jak w zegarku
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Herbata z malwy podobno dziala. Ja tez w tam tym cyklu probowalam roznych sposobow by wywołać a jak juz sie umowilam do gina to @ przyszedl.Przykro mi...
Dziewczyny macie jakieś sposoby by wywołać @? Bo już chyba do lekarza pójdę rok od odstawienia tabletek cykle od 31-45 dni [emoji36]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
A to jest pod znieczuleniem ogolnym? Boli bardzo po zabiegu?@Kasienka3b Ja miałam usuwaną laparoskopowo torbiel 8 cm. Wszystko jest do przeżycia, nie było tak strasznie.
Ja chciałam drugą ciążę teraz na lipiec. Byłoby dokładnie 4 lata i 4 dni różnicy między dziećmi, ale nie wyszło i jest sierpień [emoji23]Ja właśnie zawsze chciałam urodzić we wrześniu w pierwszej ciazy termin tez miałam na wrzesień No ale nie wyszło mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się cykle uregulowały biorąc ovarin. Działał chociaż nie miałam pcos.Laski a czy ktoras ma jakies opinie o ovarinie? Zaczelam w tym cyklu, 2 razy dziennie. Opinie ma super, chce zrobic 3 msc kuracje.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji1]Dziś termin @ a test taki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom