reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja wam się przyznam! [emoji23] zrobiłam ostatnio celowo test, ze świadomością że na pewno będzie negatywny. Zrobiłam go tylko po to żeby nie leżał i nie kusil później, żeby tych cieni nie widzieć, no a szkoda było wyrzucić tak o nieużywany. Pomyślałam, a nóż może jednak coś zobaczę [emoji23]

reklama
Haha no widzisz tak działa to forum. Ja dziś 8dpo i też kusi żeby zrobić wcześniej :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ejjj baby nie dajcie sie zwariowac :D
@KatiNails to wszystko twoja wina ja jak uslyszalam o twoich dwoch magicznych kreskach 6dni po owu czy jakos tak to sama tez sie pomiedzy tymu dniami zastanawialam.czy se nie siknac na szczescie rozsadek wzial gore nad tym moim mysleniem hehehe:laugh2::laugh2:

Ejjj baby nie dajcie sie zwariowac :D
@KatiNails to wszystko twoja wina ja jak uslyszalam o twoich dwoch magicznych kreskach 6dni po owu czy jakos tak to sama tez sie pomiedzy tymu dniami zastanawialam.czy se nie siknac na szczescie rozsadek wzial gore nad tym moim mysleniem hehehe:laugh2::laugh2:
Ja też narazie sie trzymam :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle moja koleżanka 3 stycznia ma zaplanowany poród, cc. A ja testowanie, więc obie tak trzymamy się, ona modli się żeby wytrzymać z porodem a ja z testowaniem. [emoji14]

Ja tez w tym miesiącu długo wytrzymałam z testowaniem choć nie raz kusiło najgorszy jest ten czas po owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej :)

Ale emocje! Gratuluję dwóch kresek i po cichu zazdroszczę ;)

My dziś na urodzinach byliśmy i jedna z ciotek przyszła się spytać czy to prawda, że się spodziewamy, bo takie plotki słyszała ;)

reklama
Do góry