reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Masz rację, dlatego motywująca muzyka w głośnikach zabrzmiała a między innymi taki tekst:
Ty wiesz że ja nie zwykłem narzekać, ciągłe wzloty i upadki nauczyły mnie by przeczekać to. Bez rezygnacji wciąż idę do przodu, promujemy te wartości tak od wschodu do zachodu! Czasem jak Will Smith w pogoni za szczęściem albo Kill Bill szykuję kolejną zemstę. My nie możemy się poddawać ani na chwilę z toru wypadać, to moja rada, i nie potrzeba ci nic więcej! Bo wiara umysł otwiera, wszystko nabiera znaczenia, rodzi się w tobie nadzieja wiesz że pokonasz to! Na dobre warto poczekać nie płynąc z nurtem jak rzeka, więc by ocalić człowieka podaj mu swoją dłoń. To nie ostatni raz upadasz by znowu wstać, ty wiesz że warto to przetrwać. To zaufanie, nie strach daje ci pewności smak. Bóg cię prowadzi do szczęścia.

Takie tam. :D
Fajowe :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Albo jeszcze to:
Ja mówię Tobie walcz cały czas, a kiedy się potykasz, wstań i próbuj jeszcze raz! Teraz jest Twoja szansa, teraz jest Twój czas, Selassie kocha każdego z nas!

Cholernie motywuje mnie ta muzyka... ;)

Dobra na tą faze cyklu :) motywuje :)

Ogólnie słuchając muzyki reggae wczuwam się bardzo, bardziej duchowo. Uwielbiam! To nie jest tam taka jakaś byle jaka muzyka, no zależy kogo się słucha, ale prawdziwe reggae ma w sobie moralny, wartościowy przekaz. :)

1514630054-8aab73f9f5bf4bd8-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje [emoji7]

@wisienka94 myślisz, że po 12dpo test byłby 'mocno' pozytywny jeśli oczywiście ciąża by była?
No róznie to bywa właśnie. Bo to zależy od zagnieżdzenia. Jedna kobieta może miec 6dpo i wtedy 12dpo jest już ladna betka wiec mocny pozytyw. Ale może być też 12 dnia zagniezdzenie i moze wyjsc negatyw

kiedyś słuchałam dużo reggae.jakie plany na Sylwka?wczoraj byłam na imprezie wytanczylam się aż mnie nogi bola. dzisiaj zdycham cały dzień i w zasadzie nawet nie chce mi się nigdzie iść jutro.ale idziemy do znajomych ma być ogólnie z 16 osób.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego zalecane jest testowanie w dniu @ bo jest to 14 dni od owu. A zagniezdzenie ktore bedzie 12dpo po dwoch dniach wykaze bete dopiero :)

reklama
kiedyś słuchałam dużo reggae.jakie plany na Sylwka?wczoraj byłam na imprezie wytanczylam się aż mnie nogi bola. dzisiaj zdycham cały dzień i w zasadzie nawet nie chce mi się nigdzie iść jutro.ale idziemy do znajomych ma być ogólnie z 16 osób.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Super im wiecej tym lepiej. U nas miało być sporo osób ale wszyscy chorzy i idziemy z siostrą do mamy na sylwestra ;) i zostajemy tam na noc :)

Do góry