reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć Staraczki, można się podłączyć :)? Podczytuje Was od jakiegoś miesiąca i doszłam do wniosku, że tak jakoś nie wypada cichaczem podglądać, tym bardziej, że jestem forumowym weteranem ;).
Zaczynam starania o rodzeństwo dla mojej dwójki od tego cyklu. Na początek chcemy na spokojnie, bez jakiejś większej spinki popróbować (choć wiadomości, że w końcowej fazie cyklu jakkolwiek w głowie by nie było poukładane to o to ciężko ;)). Aktualnie mam 17dc. @ spodziewana jest na 7 stycznia. Przewiduję, że zostanę z Wami na dłużej w fazie starań tak ze względu na wiek 35+, jak kilkumiesięczne starania o pierwsze dziecię.

KatiNails jesteś piękna!!! Samych cudowności dzisiaj i na resztę Waszego wspólnego życia :)!

Ewarut gratulacje. Piękne krechy :)!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! Nie tylko ty jesteś tu 35+ :p. Ale co tam, damy radę !
Powodzenia w staraniach :)

reklama
Hejk ja czekam do jutra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak smierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(

Cześć dziewczyny, wpadłam powiedzieć, że nadal o Was myślę i śledzę :D @KatiNails pięknie wyglądasz, wszystkiego najpiękniejszego na nowej-starej drodze :)
Czekam na Was, dziewczyny, na wrzesniowkach! Ja nadal nie wierzę, że tam jestem, możemy sobie po niewierzyc razem :)

reklama
Pol99 Objawy wskazują na ciążę :-) :-) oby się udało ! Czekamy na testowanie. Juz trochę wrzesnioweczek tu mamy prawda ? ♡ ile ? Gdzie to sprawdzić ?♡

Do góry