reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny nie mogę uwierzyć chodzę jak pijana ze szczęścia a przecież może być tak jak ostatnio

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ten tego....piccolo jutro :p a nie ruski szampan :p

My zaszalelismy i kupilismy w biedrze taaaakie musujące cudo. 1.5 litra butelka.
1514669424-b8d99c9af317a70e-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Hej :)

Ale emocje! Gratuluję dwóch kresek i po cichu zazdroszczę ;)

My dziś na urodzinach byliśmy i jedna z ciotek przyszła się spytać czy to prawda, że się spodziewamy, bo takie plotki słyszała ;)
To widzę, jesteś kolejną kobietą, w której już widzą przyszłą mamę. Mnie to spotkało w czasie jednego tygodnia i to z dwóch innych źródeł, które na bank się nie znają :)

Dziewczyny, coraz bardziej widzę u siebie zbliżający się okres niż jakby go miało nie być... Okropne gazy mnie dopadły jak to zawsze przed @... Eh...

To widzę, jesteś kolejną kobietą, w której już widzą przyszłą mamę. Mnie to spotkało w czasie jednego tygodnia i to z dwóch innych źródeł, które na bank się nie znają :)

Dziewczyny, coraz bardziej widzę u siebie zbliżający się okres niż jakby go miało nie być... Okropne gazy mnie dopadły jak to zawsze przed @... Eh...
Sama mówiłaś, ze póki @ nie ma jest nadzieja! Także ten... cierpliwości i trzymam mocno :)

reklama
No już duzo do testowania nam nie zostało także dajemy na luz i do przodu! [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz rację, dlatego motywująca muzyka w głośnikach zabrzmiała a między innymi taki tekst:
Ty wiesz że ja nie zwykłem narzekać, ciągłe wzloty i upadki nauczyły mnie by przeczekać to. Bez rezygnacji wciąż idę do przodu, promujemy te wartości tak od wschodu do zachodu! Czasem jak Will Smith w pogoni za szczęściem albo Kill Bill szykuję kolejną zemstę. My nie możemy się poddawać ani na chwilę z toru wypadać, to moja rada, i nie potrzeba ci nic więcej! Bo wiara umysł otwiera, wszystko nabiera znaczenia, rodzi się w tobie nadzieja wiesz że pokonasz to! Na dobre warto poczekać nie płynąc z nurtem jak rzeka, więc by ocalić człowieka podaj mu swoją dłoń. To nie ostatni raz upadasz by znowu wstać, ty wiesz że warto to przetrwać. To zaufanie, nie strach daje ci pewności smak. Bóg cię prowadzi do szczęścia.

Takie tam. :D

Do góry