reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
1514630054-8aab73f9f5bf4bd8-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) ;*

Cześć dziewczyny. Widze ze u Was sie dzieje, a w najbliższym czasie testowań sie kilka zapowiada oby wszystkie pokazywały upragnione 2 kreseczki.

u mnie dopiero początek cyklu, zaraz powinnam zacząć dni płodne wiec nabieramy mocy i bedziemy działać.

Jedyna nie miła niespodzianka na dziś która zrobił nam synuś to wymioty :( oby to było jednorazowe a nie jakiś wirus bo ciężko mu podać leki

nie ma mnie jeden dzień a tu takie niusy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ewarut gratulacje kochana!!!!!!!!super extra bardzo się cieszę:)no i mamamia też ogromne gratulacje!!!!!!Kati śliczności wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze życia:)EklerkaDaria i Daga przykrooo mi bardzo:*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Staraczki, można się podłączyć :)? Podczytuje Was od jakiegoś miesiąca i doszłam do wniosku, że tak jakoś nie wypada cichaczem podglądać, tym bardziej, że jestem forumowym weteranem ;).
Zaczynam starania o rodzeństwo dla mojej dwójki od tego cyklu. Na początek chcemy na spokojnie, bez jakiejś większej spinki popróbować (choć wiadomości, że w końcowej fazie cyklu jakkolwiek w głowie by nie było poukładane to o to ciężko ;)). Aktualnie mam 17dc. @ spodziewana jest na 7 stycznia. Przewiduję, że zostanę z Wami na dłużej w fazie starań tak ze względu na wiek 35+, jak kilkumiesięczne starania o pierwsze dziecię.

KatiNails jesteś piękna!!! Samych cudowności dzisiaj i na resztę Waszego wspólnego życia :)!

Ewarut gratulacje. Piękne krechy :)!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Staraczki, można się podłączyć :)? Podczytuje Was od jakiegoś miesiąca i doszłam do wniosku, że tak jakoś nie wypada cichaczem podglądać, tym bardziej, że jestem forumowym weteranem ;).
Zaczynam starania o rodzeństwo dla mojej dwójki od tego cyklu. Na początek chcemy na spokojnie, bez jakiejś większej spinki popróbować (choć wiadomości, że w końcowej fazie cyklu jakkolwiek w głowie by nie było poukładane to o to ciężko ;)). Aktualnie mam 17dc. @ spodziewana jest na 7 stycznia. Przewiduję, że zostanę z Wami na dłużej w fazie starań tak ze względu na wiek 35+, jak kilkumiesięczne starania o pierwsze dziecię.

KatiNails jesteś piękna!!! Samych cudowności dzisiaj i na resztę Waszego wspólnego życia :)!

Witaj! Jak nas podczytujesz to wiesz, że mamy tabelkę tnij.at/starania2018 zapisz się więc do niej. :)
To ja jestem o jeden dzień cyklu dalej od ciebie, 18dc. :) Trzymam kciuki już za ten cykl! [emoji813]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

witaj:)życzę żebyś szybko ujrzała dwie kreseczki.w jakim wieku masz już dzieci i skąd jesteś?;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

No oby to poswiecenie i dzieciecy szampan nie poszly na marne. A ja chyba nie wyrobie do maja dlatego moze kwiecien maj i czerwiec bedziemy sie starac i jak sie uda to auper a jak nie to do 2020 na staranka poczekamy. No trudno. Moze te dwa lata szybko miną.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ty psiocho nie planuj ten 2020 bo ja ci przepowiadam ze ty juz niedługo do nas dołączysz zobaczysz [emoji12] [emoji2] i nie pajacuj mnie tu bo z nowym rokiem nowe plany i motywację i juz powiedziałam raz a dziś piczo masz się bawić w najlepsze dość smetow cholercia nastawienie jest ważne Elodia [emoji8]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Migdalove dzięki, jak dopadnę komputer, to się wpiszę, bo przez aplikację wszystko mi się merda. Ja człowiek starej daty, ery przedkomputerowej jestem ;).

Tola_tola jestem z Warszawy, a dzieci w wieku 4 i 5 lat :). To było wyzwanie :p. Miałam w planie trójkę rok po roku, ale dwójka mnie tak przeczołgała, że kilka lat zajęło mi ochłonięcie. Teraz to już ostatni gwizdek na spełnienie marzenia o trójce.

reklama
Dziewczyny nie mogę uwierzyć chodzę jak pijana ze szczęścia a przecież może być tak jak ostatnio

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry