reklama
Elodia
Fanka BB :)
No oby to poswiecenie i dzieciecy szampan nie poszly na marne. A ja chyba nie wyrobie do maja dlatego moze kwiecien maj i czerwiec bedziemy sie starac i jak sie uda to auper a jak nie to do 2020 na staranka poczekamy. No trudno. Moze te dwa lata szybko miną.Niech ten dołek szybko minie! [emoji813]
Ja to wiesz, dopiero 3 stycznia testuje to wolę nie ryzykować i dlatego dziecięcy szampan pójdzie w ruch.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
U
użytkownik JOn
Gość
Niech ten dołek szybko minie! [emoji813]
Ja to wiesz, dopiero 3 stycznia testuje to wolę nie ryzykować i dlatego dziecięcy szampan pójdzie w ruch.
To bedziemy razem testować oby nie przyszła małpaaaa
1
174974
Gość
To w takim razie 3 stycznia jest nasz @Jonakowa @wisienka94
wisienka94
Oo 6 kresek jednego dnia!! JuhuuTo w takim razie 3 stycznia jest nasz @Jonakowa @wisienka94
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
U mnie raczej tylko liczby, nie bardzo chce robić test z moczu. Nie wiem dlaczego ale martwię się, boję się robić ten test... Dziwne [emoji52]Oo 6 kresek jednego dnia!! Juhuu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wisienka94
Ahh no tak ale moze na pamiątke sobie zrobiszU mnie raczej tylko liczby, nie bardzo chce robić test z moczu.
1
174974
Gość
To na pamiątkę będę miała wynik z laboratorium.Ahh no tak ale moze na pamiątke sobie zrobisz
reklama
U
użytkownik JOn
Gość
Oo 6 kresek jednego dnia!! Juhuu
Obyyyy! Obyyyy! Trzymam za Nas dziewczyny kciuki ale jeżeli sie nie uda to nic straconego w styczniu będziemy sie tulić do naszych mężczyzn