reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
1514630054-8aab73f9f5bf4bd8-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje :) ;*

Cześć dziewczyny. Widze ze u Was sie dzieje, a w najbliższym czasie testowań sie kilka zapowiada oby wszystkie pokazywały upragnione 2 kreseczki.

u mnie dopiero początek cyklu, zaraz powinnam zacząć dni płodne wiec nabieramy mocy i bedziemy działać.

Jedyna nie miła niespodzianka na dziś która zrobił nam synuś to wymioty :( oby to było jednorazowe a nie jakiś wirus bo ciężko mu podać leki

nie ma mnie jeden dzień a tu takie niusy[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ewarut gratulacje kochana!!!!!!!!super extra bardzo się cieszę:)no i mamamia też ogromne gratulacje!!!!!!Kati śliczności wszystkiego najwspanialszego na nowej drodze życia:)EklerkaDaria i Daga przykrooo mi bardzo:*

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Staraczki, można się podłączyć :)? Podczytuje Was od jakiegoś miesiąca i doszłam do wniosku, że tak jakoś nie wypada cichaczem podglądać, tym bardziej, że jestem forumowym weteranem ;).
Zaczynam starania o rodzeństwo dla mojej dwójki od tego cyklu. Na początek chcemy na spokojnie, bez jakiejś większej spinki popróbować (choć wiadomości, że w końcowej fazie cyklu jakkolwiek w głowie by nie było poukładane to o to ciężko ;)). Aktualnie mam 17dc. @ spodziewana jest na 7 stycznia. Przewiduję, że zostanę z Wami na dłużej w fazie starań tak ze względu na wiek 35+, jak kilkumiesięczne starania o pierwsze dziecię.

KatiNails jesteś piękna!!! Samych cudowności dzisiaj i na resztę Waszego wspólnego życia :)!

Ewarut gratulacje. Piękne krechy :)!

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Staraczki, można się podłączyć :)? Podczytuje Was od jakiegoś miesiąca i doszłam do wniosku, że tak jakoś nie wypada cichaczem podglądać, tym bardziej, że jestem forumowym weteranem ;).
Zaczynam starania o rodzeństwo dla mojej dwójki od tego cyklu. Na początek chcemy na spokojnie, bez jakiejś większej spinki popróbować (choć wiadomości, że w końcowej fazie cyklu jakkolwiek w głowie by nie było poukładane to o to ciężko ;)). Aktualnie mam 17dc. @ spodziewana jest na 7 stycznia. Przewiduję, że zostanę z Wami na dłużej w fazie starań tak ze względu na wiek 35+, jak kilkumiesięczne starania o pierwsze dziecię.

KatiNails jesteś piękna!!! Samych cudowności dzisiaj i na resztę Waszego wspólnego życia :)!

Witaj! Jak nas podczytujesz to wiesz, że mamy tabelkę tnij.at/starania2018 zapisz się więc do niej. :)
To ja jestem o jeden dzień cyklu dalej od ciebie, 18dc. :) Trzymam kciuki już za ten cykl! [emoji813]

Ostatnio edytowane przez moderatora:

witaj:)życzę żebyś szybko ujrzała dwie kreseczki.w jakim wieku masz już dzieci i skąd jesteś?;)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

No oby to poswiecenie i dzieciecy szampan nie poszly na marne. A ja chyba nie wyrobie do maja dlatego moze kwiecien maj i czerwiec bedziemy sie starac i jak sie uda to auper a jak nie to do 2020 na staranka poczekamy. No trudno. Moze te dwa lata szybko miną.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ty psiocho nie planuj ten 2020 bo ja ci przepowiadam ze ty juz niedługo do nas dołączysz zobaczysz [emoji12] [emoji2] i nie pajacuj mnie tu bo z nowym rokiem nowe plany i motywację i juz powiedziałam raz a dziś piczo masz się bawić w najlepsze dość smetow cholercia nastawienie jest ważne Elodia [emoji8]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Migdalove dzięki, jak dopadnę komputer, to się wpiszę, bo przez aplikację wszystko mi się merda. Ja człowiek starej daty, ery przedkomputerowej jestem ;).

Tola_tola jestem z Warszawy, a dzieci w wieku 4 i 5 lat :). To było wyzwanie :p. Miałam w planie trójkę rok po roku, ale dwójka mnie tak przeczołgała, że kilka lat zajęło mi ochłonięcie. Teraz to już ostatni gwizdek na spełnienie marzenia o trójce.

reklama
Dziewczyny nie mogę uwierzyć chodzę jak pijana ze szczęścia a przecież może być tak jak ostatnio

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry