reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kochane jak to jest z tym sluzem plodnym dwa dni temu zauwazylam gesty i ciagnacy przezroczysty śluz bardzo rozciagliwy :/ miesiaczke powinnam dostać za niecale dwa tygodnie czy to były te dni płodne?? I pytanko skoro jak miałam ten śluz i doszło do stosunku ( od tego sluzu trzy dni pod rząd) czy jest możliwe że mogę zejść w ciąże ? Wspomnie że biorę tabletki na uregulowanie miesiączki .... bardzo staramy się o rodzeństwo dla mojej córeczki ....

reklama
Wiem że boli. Dobrze znane mi uczucie. Zanim zaszlam w ciaze to na kazda ciezatna z bólem patezylam. Ale teraz patrze i się usmiecham, bo sobie czasami myślę czy ta z duzym brzuchem aby na pewno ma bezproblemową ciaze, albo czy wczesniej jakiejs straty nie miala i teraz bardzo na siebie uwaza itp itd....moze po prostu staraj sie podobnie do mnie myslec to bedzie Ci odrobinę lżej?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
ja doskonale to rozumiem i mimo wielu uczuć które sie pojawiają gdy widzi sie kobiete z brzuchem lub dowiadując sie o ciązy kogoś z rodziny przyjaciól to zawsze myśle o tym zeby tez cieszyć sie z szcześcia tej osoby i powtarzam w głowie aby bylo zdrowe aby było wszystko w porządku. jednak czasem ta bezsilność przytłacza i bardzo gniecie w środku. to ciężkie uczucie

Mi zawsze przed długo @ wyłażą pryszcze, ogólnie mam cerę trądzikową a jak już jest ta druga połowa cyklu to mnie wysypuje na twarzy.
Kochana moja! To sa ciążowe pryszcze pewnie. Proszę mi sie tu nie nastawiać na brak ciązy :) bo my razem teraz zaskoczymy przecież! Mnie ciagneło podbrzusze i kluly jajniki więc wzięłam mężulka i układaliśmy puzzelki 1000 ale mamy gdzieś połowę. Przez ten czas nie zaglądałam na forum i tyyyle stron ale już nadrobiłam :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

ja doskonale to rozumiem i mimo wielu uczuć które sie pojawiają gdy widzi sie kobiete z brzuchem lub dowiadując sie o ciązy kogoś z rodziny przyjaciól to zawsze myśle o tym zeby tez cieszyć sie z szcześcia tej osoby i powtarzam w głowie aby bylo zdrowe aby było wszystko w porządku. jednak czasem ta bezsilność przytłacza i bardzo gniecie w środku. to ciężkie uczucie
Robie to samo. Też sobie tak powtarzam, chodz w serduszku boli i pytanie czemu nie ja. Taka nasza natura

To wyluzuj :rolleyes2: , masz jeszcze czas na testowanie. A pryszcze mogą wyłazić nie zależnie od tego czy zaciążysz czy nie. No chyba ze masz jakieś porównanie?
Ja mocno trzymam kciuki i życzę cierpliwości i wytrwałości!
Z tego co pamiętam, to jak zaszłam w tamtą ciążę to zero pryszczy. Ale to różnie mogło być, mogę się mylić. Najchętniej bym zapomniała, że wtedy cokolwiek złego się wydarzyło ale nie mogę, blizna przypomina o wszystkim... Boję się wszystkiego powoli muszę zająć czymś głowę.

Kochana moja! To sa ciążowe pryszcze pewnie. Proszę mi sie tu nie nastawiać na brak ciązy :) bo my razem teraz zaskoczymy przecież! Mnie ciagneło podbrzusze i kluly jajniki więc wzięłam mężulka i układaliśmy puzzelki 1000 ale mamy gdzieś połowę. Przez ten czas nie zaglądałam na forum i tyyyle stron ale już nadrobiłam :)

Obyś miała rację, chyba bym skoczyła pod sufit z radości. :)

reklama
Kochane jak to jest z tym sluzem plodnym dwa dni temu zauwazylam gesty i ciagnacy przezroczysty śluz bardzo rozciagliwy :/ miesiaczke powinnam dostać za niecale dwa tygodnie czy to były te dni płodne?? I pytanko skoro jak miałam ten śluz i doszło do stosunku ( od tego sluzu trzy dni pod rząd) czy jest możliwe że mogę zejść w ciąże ? Wspomnie że biorę tabletki na uregulowanie miesiączki .... bardzo staramy się o rodzeństwo dla mojej córeczki ....
Rozciągliwy śluz świadczy o owulacji. Jeśli staraliscie sie te 3 dni to szansa jest ale nawet seks w trakcie owu nie gwarantuje ciaży niestety [emoji8]

Do góry