1
174974
Gość
I już jestem pewna że ta wredna @ przyjdzie. Pryszcze na twarzy wyszły więc to jak pewniak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem że boli. Dobrze znane mi uczucie. Zanim zaszlam w ciaze to na kazda ciezatna z bólem patezylam. Ale teraz patrze i się usmiecham, bo sobie czasami myślę czy ta z duzym brzuchem aby na pewno ma bezproblemową ciaze, albo czy wczesniej jakiejs straty nie miala i teraz bardzo na siebie uwaza itp itd....moze po prostu staraj sie podobnie do mnie myslec to bedzie Ci odrobinę lżej?najgorsze czekanie i rozczarowania.
Na dodatek w koło same brzuchatki, lub rodzące. wśród moich znajomych i w rodzinie zaraz zabraknie pary która nie jest w ciąży lub właśnie urodziła. Boli ;(
I już jestem pewna że ta wredna @ przyjdzie. Pryszcze na twarzy wyszły więc to jak pewniak.
Niekoniecznie, ja tez się śrupałam po twarzy z 3 dni temu, ale u mnie to raczej to było dziwne, bo raczej mi nic nie wyskakuje... Ale dożarłam we święta słodkiego, to może przez to... już nic nie wiem...I już jestem pewna że ta wredna @ przyjdzie. Pryszcze na twarzy wyszły więc to jak pewniak.
A wiesz, że wiara czyni cuda?Dzięki dziewczyny za wsparcie ale serio już przestaje wierzyć w ten cykl. Został tydzień. Za tydzień byłoby 12dpo, raczej na pewno zatestuje.
Mi zawsze przed długo @ wyłażą pryszcze, ogólnie mam cerę trądzikową a jak już jest ta druga połowa cyklu to mnie wysypuje na twarzy.Niekoniecznie, ja tez się śrupałam po twarzy z 3 dni temu, ale u mnie to raczej to było dziwne, bo raczej mi nic nie wyskakuje... Ale dożarłam we święta słodkiego, to może przez to... już nic nie wiem...
Niby tak, ale świra już dostaje...A wiesz, że wiara czyni cuda?
Mi zawsze pare dni po owu wyskakuje pryszcz nad górną wargą po rawej stronie. Teraz tez. W 12 dniu po zabiegu mi wyskoczyl. Czyli prawie tydzien temu. I nadal sie trzyma. Juz mnie brzuch gniecie tak jak na okolo tydzien przed @ tak że zobaczymy.Mi zawsze przed długo @ wyłażą pryszcze, ogólnie mam cerę trądzikową a jak już jest ta druga połowa cyklu to mnie wysypuje na twarzy.