reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej :) Jestem tu nowa. Mam 26 lat. Z mężem staramy się o dziecko od 7 miesięcy i na razie bez efektów :(
Ale idzie Nowy Rok a z nim nowa nadzieja.

Witam czy mogę do was dołączyć?

Witam nowe dziewczyny! :) Wiecie, że mamy tabelkę do której się wpisujemy same? Jeśli jeszcze nie wiecie to tutaj link - tnij.at/starania2018 . Jeśli wolicie żebym was wpisała to żaden problem, służę pomocą. :)

Lecicie jak burza! Nie było mnie tylko wieczór a tyle stron naklikanych. :D

reklama
No zobaczymy, teraz trzeba pierwszą operacje przeżyć jakoś.
@Elodia opcji masz sporawo, plan zacny więc teraz realizacja.
ps. lutowe dzieciaczki są kochane...ale czerwcowe i sierpniowe też offkors:biggrin2: coby nie poczuły się pominięte.

Idę pranko jeszcze wywiesić, ogarnąć kuchnię.

w miedzy czasie ja tez miałam problemy bo okazało sie ze mam polip i to mnie zdołowało myslałam ze to wszystko moja wina. po zabiegu bylam pełna nadziei az do czasu badania męża.

po ostatnim badaniu meza byliśmy u gina. ten nastraszył na ze to koniec szans nie ma on watpi ogolnie to fatalnie zle. żadne leki żadne suplementy diety nic raczej itp zeby lepiej myslec o in vitro bo raszta to wyciaganie kasy. on nam zyczy dobrze wierzy ze bedzie dobrze ale watpi bo to niedobrze
chciało sie wieszać

ale tydzień później moj był u adrologa który nas podniósł i powiedział ze powinno byc dobrze. trzeba czakac. za 3 m czyli w marcu zrobic badanie i zobaczymy co dalej. trwierdzi ze z kazdym dniem zwieksza sie liczba plemników i byc moze bede juz w ciaży lub szanse beda wieksze a jak nie to po badaniu zaprasza i zobaczymy jak bedzie.

ogólnie niewiem nic [emoji14] ;(
strasznie współczuję:(człowiek chce dobrze a tak sobie zaszkodzić może.uda się na pewno!!!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny! :) Wiecie, że mamy tabelkę do której się wpisujemy same? Jeśli jeszcze nie wiecie to tutaj link - tnij.at/starania2018 . Jeśli wolicie żebym was wpisała to żaden problem, służę pomocą. :)

Lecicie jak burza! Nie było mnie tylko wieczór a tyle stron naklikanych. :D
A jakbym musiala jednak do 2020 poczekac to zostac z wami moge?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

strasznie współczuję:(człowiek chce dobrze a tak sobie zaszkodzić może.uda się na pewno!!!

najgorsze czekanie i rozczarowania.

Na dodatek w koło same brzuchatki, lub rodzące. wśród moich znajomych i w rodzinie zaraz zabraknie pary która nie jest w ciąży lub właśnie urodziła. Boli ;(

coś na ten temat wiem...jest tyle ciężarnych że ciężko zliczyć.w 2018 to miejsca na porodówkach zabraknie:)

reklama
@nicola27, tola, to zrozumiałe, że boli, ogólnie to czekanie na coś istotnego, ważnego i upragnionego jest czasem bardzo cięzkim chociaż ja jestem zdania, że można to przekuć w coś wartościowego np. zając się zdrowiem, samym sobą, robić to czego nie miało się okazji wcześniej a w ciązy czy z dzieciakiem nie jest łatwe. Szukać dobrych stron warto bo zamykanie się i patrzenie na ciążę przez pryzmat innych tylko przygnębia i dobija.

Do góry