reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Hej :) Jestem tu nowa. Mam 26 lat. Z mężem staramy się o dziecko od 7 miesięcy i na razie bez efektów :(
Ale idzie Nowy Rok a z nim nowa nadzieja.

Witam czy mogę do was dołączyć?

Witam nowe dziewczyny! :) Wiecie, że mamy tabelkę do której się wpisujemy same? Jeśli jeszcze nie wiecie to tutaj link - tnij.at/starania2018 . Jeśli wolicie żebym was wpisała to żaden problem, służę pomocą. :)

Lecicie jak burza! Nie było mnie tylko wieczór a tyle stron naklikanych. :D

reklama
No zobaczymy, teraz trzeba pierwszą operacje przeżyć jakoś.
@Elodia opcji masz sporawo, plan zacny więc teraz realizacja.
ps. lutowe dzieciaczki są kochane...ale czerwcowe i sierpniowe też offkors:biggrin2: coby nie poczuły się pominięte.

Idę pranko jeszcze wywiesić, ogarnąć kuchnię.

w miedzy czasie ja tez miałam problemy bo okazało sie ze mam polip i to mnie zdołowało myslałam ze to wszystko moja wina. po zabiegu bylam pełna nadziei az do czasu badania męża.

po ostatnim badaniu meza byliśmy u gina. ten nastraszył na ze to koniec szans nie ma on watpi ogolnie to fatalnie zle. żadne leki żadne suplementy diety nic raczej itp zeby lepiej myslec o in vitro bo raszta to wyciaganie kasy. on nam zyczy dobrze wierzy ze bedzie dobrze ale watpi bo to niedobrze
chciało sie wieszać

ale tydzień później moj był u adrologa który nas podniósł i powiedział ze powinno byc dobrze. trzeba czakac. za 3 m czyli w marcu zrobic badanie i zobaczymy co dalej. trwierdzi ze z kazdym dniem zwieksza sie liczba plemników i byc moze bede juz w ciaży lub szanse beda wieksze a jak nie to po badaniu zaprasza i zobaczymy jak bedzie.

ogólnie niewiem nic [emoji14] ;(
strasznie współczuję:(człowiek chce dobrze a tak sobie zaszkodzić może.uda się na pewno!!!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowe dziewczyny! :) Wiecie, że mamy tabelkę do której się wpisujemy same? Jeśli jeszcze nie wiecie to tutaj link - tnij.at/starania2018 . Jeśli wolicie żebym was wpisała to żaden problem, służę pomocą. :)

Lecicie jak burza! Nie było mnie tylko wieczór a tyle stron naklikanych. :D
A jakbym musiala jednak do 2020 poczekac to zostac z wami moge?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

strasznie współczuję:(człowiek chce dobrze a tak sobie zaszkodzić może.uda się na pewno!!!

najgorsze czekanie i rozczarowania.

Na dodatek w koło same brzuchatki, lub rodzące. wśród moich znajomych i w rodzinie zaraz zabraknie pary która nie jest w ciąży lub właśnie urodziła. Boli ;(

coś na ten temat wiem...jest tyle ciężarnych że ciężko zliczyć.w 2018 to miejsca na porodówkach zabraknie:)

reklama
@nicola27, tola, to zrozumiałe, że boli, ogólnie to czekanie na coś istotnego, ważnego i upragnionego jest czasem bardzo cięzkim chociaż ja jestem zdania, że można to przekuć w coś wartościowego np. zając się zdrowiem, samym sobą, robić to czego nie miało się okazji wcześniej a w ciązy czy z dzieciakiem nie jest łatwe. Szukać dobrych stron warto bo zamykanie się i patrzenie na ciążę przez pryzmat innych tylko przygnębia i dobija.

Do góry