reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Życzę Ci takiej niespodzianki. :)
Ja to pierwszy raz tak rzetelnie biorę ten euthyrox, ani jednej tabletki nie zapomniałam od października. :D
Leki w ciąży też brałam jak w zegarku. Teraz np dzwoni alarm na tabletke ja wylaczam a powiedzmy obuad akurat robie to mowie za chwile wezme i tak zapominam ze mialam wziac :D

reklama
Leki w ciąży też brałam jak w zegarku. Teraz np dzwoni alarm na tabletke ja wylaczam a powiedzmy obuad akurat robie to mowie za chwile wezme i tak zapominam ze mialam wziac :D
A to widzisz, masz alarmy w tel ustawione, ja to bez alarmu. :D Wiesz jak euthyrox jest u mnie brany z samego rana przed śniadaniem godzinę to nie da się zapomnieć. :D

Ale drukujecie kochane ...dziekuje wszystkim za odpowiedz ... jeslu chodzi o książki to no moja ma kilka kolekcji ale chyba czekają na rodzeństwo może wtedy zacznie je czytac siostrze lub bratu heheh
@adiika no ja myslalam o koszuli nocnej dla mlodej i moze tez jakas torebka bo ona.je lubi straszna z niej modnisia :-) :-)
Gra jakaś też byłaby fajna tylko no wlasnie jaka ?hmmm wybór duży to i problem duży ...i im wieksze dziecko to tym wiekszy problem malusiemu to sie wszystko podoba ...

Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To jest straszne bo coraz więcej tego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Elodia straszne normalnie :( u nas na kwietniówkach rok temu dwie dziewczyny zaraz przed świętami straciły dzieciaczki i to już takie duże bo ponad 20 tc :(
Masakra. To takie niesprawiedliwe jest
O ja pierniczę..... Już ruchy czuly to tragedię podwójnie przezyly :-( takie co nie chca dzieci to wpadają i na złość rodza dzieci zdrowe a my jak chcemy bardzo to tracimy :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

O ja pierniczę..... Już ruchy czuly to tragedię podwójnie przezyly :-( takie co nie chca dzieci to wpadają i na złość rodza dzieci zdrowe a my jak chcemy bardzo to tracimy :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jedna z nich miała możliwość córeczkę potrzymać 3 godziny na rękach :( urodziła się chyba 22 a zmarła na drugi dzień :( 600 gram kruszynka :(

Jedna z nich miała możliwość córeczkę potrzymać 3 godziny na rękach :( urodziła się chyba 22 a zmarła na drugi dzień :( 600 gram kruszynka :(
Znajoma z sąsiedniej wsi urodziła w terminie, wyszły komplikacje i synek zmarł po kilku godzinach... Nie chcę sobie wyobrażać co czują rodzice w takiej sytuacji...

reklama
Straszny temat... Ja też nie chcę sobie wyobrażać co się czuje w takiej chwili... tym bardziej że mam taką tragedię w rodzinie:( Moja starsza siostra, urodzona praktycznie w terminie. Mama przestała czuć ruchy, a jeszcze parę godzin wcześniej było wszystko ok. Nie wiadomo dlaczego to się stało. Dlatego moje ciąże zawsze będą ze świadomością, że do samego końca nie można być niczego pewnym...

Ostatnia edycja:
Do góry