Kasienka3b
Fanka BB :)
A to w sumie dobrze ze to niedoczynnosc. Ja juz mam dawke 100:/Nie do końca niedoczynność, mam słabą tarczycę. Dawkę mam jedną tabletkę rano euthyrox25.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to w sumie dobrze ze to niedoczynnosc. Ja juz mam dawke 100:/Nie do końca niedoczynność, mam słabą tarczycę. Dawkę mam jedną tabletkę rano euthyrox25.
Ja też biorę stówkę letroxu teraz, w ciąży, pewnie dawka znowu skoczy nie przejmuj się tym, ważne, żeby lek działał jak należy!A to w sumie dobrze ze to niedoczynnosc. Ja juz mam dawke 100:/
Kup kup ;> Ananasy sa dobre na wszystko. Od poprawiania smaku nasienia, przez wspomaganie plodnosci po zapobieganie powstawaniu skrzeplin.Ja chyba będę musiała na święta zapas jakis zrobić bo mój kochany mi pochłonie tego ananasa.
Kochane niestety na.to nie mamy wpływu też się czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje ale chyba nigdy na to nie uzyskam odpowiedzi ... u mnie w rodzinie kuzyn stracil dwutygodniowa córeczkę zmarła w nocy w łóżeczku(smierc łóżeczkowa) to zycie nasze czasem jest strasznie pojeb.... :-( :-(Straszny temat... Ja też nie chcę sobie wyobrażać co się czuje w takiej chwili... tym bardziej że mam taką tragedię w rodzinie Moja starsza siostra, urodzona praktycznie w terminie. Mama przestała czuć ruchy, a jeszcze parę godzin wcześniej było wszystko ok. Nie wiadomo dlaczego to się stało. Dlatego moje ciąże zawsze będą ze świadomością, że do samego końca nie można być niczego pewnym...
Tabletki najlepiej brac rano na pusty zoladek a potem minimum 30 minut nie jesc. Kiedys bralam przy porannym papierosku a teraz przy pierwszym sisiu. Nie wolno zapominac ja Was wszystkie prosze.Nie do końca niedoczynność, mam słabą tarczycę. Dawkę mam jedną tabletkę rano euthyrox25.
No wlasnie do listopada bralam 88 ale wyniki mi poszly w gore i endo podniosl mi do 100 i dodatkowo suplementuje bio selen+cynk,jodid i vigantoletten 2000. Licze ze spadna mi wyniki bo to moze mi utrudnoac zajscie w ciaze.Ja też biorę stówkę letroxu teraz, w ciąży, pewnie dawka znowu skoczy nie przejmuj się tym, ważne, żeby lek działał jak należy!