reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@AniaS35, to zależy ile chcesz wydać kasy i co lubią ...My kupiliśmy naszym dzieciom w tym roku smartwatche, grę edukacyjną (krzesełka i scrabble) i kubki termiczne. Wszystko praktycze. Lubią grać, zresztą rodzinna pasja to im wchodzi.

@Aggs, fajniuchno! ..a z tymi protezami to żebyś nie wykrakała. Ludzie się mylą :laugh2:

@Kasienka3b, cześć!

@atjodla, Oprócz wyników, w wywiadzie nerowośc, suche kolana, łokcie, wypadające włosy, zimnie dłonie i stopy. Zmęczenie.

Ostatnia edycja:
Ja też się dużo strachu najadłam nie raz jak mała przestawała kopać jak zawsze. I mimo ze ciaza bez problemow ogolnie to kiedy polozyli mi ja na piersi to cieszylam sie ze koniec ciazy i mam ja obok. Ale wtedy zaczal sie strach o jej zdrowie itp tym bardziej ze nas miesiac szybciej zaskoczyla :)

Straszny temat... Ja też nie chcę sobie wyobrażać co się czuje w takiej chwili... tym bardziej że mam taką tragedię w rodzinie:( Moja starsza siostra, urodzona praktycznie w terminie. Mama przestała czuć ruchy, a jeszcze parę godzin wcześniej było wszystko ok. Nie wiadomo dlaczego to się stało. Dlatego moje ciąże zawsze będą ze świadomością, że do samego końca nie można być niczego pewnym...
Kochane niestety na.to nie mamy wpływu też się czesto zastanawiam dlaczego tak sie dzieje ale chyba nigdy na to nie uzyskam odpowiedzi ... u mnie w rodzinie kuzyn stracil dwutygodniowa córeczkę zmarła w nocy w łóżeczku(smierc łóżeczkowa) to zycie nasze czasem jest strasznie pojeb.... :-( :-(

Dziewczyny, to jest po prostu życie. Takie rzeczy się zdarzały, zdarzają i będą zdarzać. To jest częścią naszego życia, życie i śmierć niezależnie od wieku, statusu, intencji czy czegokolwiek innego.
Tak to już jest...

Nie do końca niedoczynność, mam słabą tarczycę. Dawkę mam jedną tabletkę rano euthyrox25.
Tabletki najlepiej brac rano na pusty zoladek a potem minimum 30 minut nie jesc. Kiedys bralam przy porannym papierosku a teraz przy pierwszym sisiu. Nie wolno zapominac ja Was wszystkie prosze.

reklama
Ja też biorę stówkę letroxu :) teraz, w ciąży, pewnie dawka znowu skoczy :) nie przejmuj się tym, ważne, żeby lek działał jak należy!
No wlasnie do listopada bralam 88 ale wyniki mi poszly w gore i endo podniosl mi do 100 i dodatkowo suplementuje bio selen+cynk,jodid i vigantoletten 2000. Licze ze spadna mi wyniki bo to moze mi utrudnoac zajscie w ciaze.

Do góry