reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Elodia gratuluję nowej pracy!
Sama wzmianka o poronieniach mnie mrozi... Za mną też to już jest, jestem przerażona.
@wisienka94 czekam na Ciebie na wrzesniowkach! @tola_tola Ty też masz zagrzane miejsce! Zresztą podobno dupsko mi rośnie, to zagrzane dla wszystkich!
Ja dziś powiedziałam Mojemu ;) chyba do niego nie dociera, co chwilę pyta, czy to prawda, czy na pewno, ale jak to :p jutro jedzie ze mną powtórzyć betę :)
A oto ja i moja pierworodna:
IMG_20171221_211628.jpg

Załączniki

• IMG_20171221_211628.jpg
    IMG_20171221_211628.jpg
    179,1 KB · Wyświetleń: 259
@encirclede w ogóle to ja się dowiem jakoś po 10 stycznia czy będe na ten termin szła do lekarza, bo jak okaże się, że nie wyszło nam w tym cyklu to przekładam na następny miesiąc wizytę. Po prostu zarejestrowałam się na zaś, żeby tak do 7 tygodnia ciąży o której marzę być u gina, a wiesz, jak zadzwonię dopiero po terminie @ to może już miejsc nie być. :) Ale tak czy inaczej na kawę jestem chętna! :)

@Elodia straszne normalnie :( u nas na kwietniówkach rok temu dwie dziewczyny zaraz przed świętami straciły dzieciaczki i to już takie duże bo ponad 20 tc :(
Masakra. To takie niesprawiedliwe jest

Elodia gratuluję nowej pracy!
Sama wzmianka o poronieniach mnie mrozi... Za mną też to już jest, jestem przerażona.
@wisienka94 czekam na Ciebie na wrzesniowkach! @tola_tola Ty też masz zagrzane miejsce! Zresztą podobno dupsko mi rośnie, to zagrzane dla wszystkich!
Ja dziś powiedziałam Mojemu ;) chyba do niego nie dociera, co chwilę pyta, czy to prawda, czy na pewno, ale jak to :p jutro jedzie ze mną powtórzyć betę :)
A oto ja i moja pierworodna:Zobacz załącznik 832980
A ja? :p O mnie zapomniałaś! Jakby się udało to termin będzie w połowie września. :D

Słodkie buźki! :D

@encirclede w ogóle to ja się dowiem jakoś po 10 stycznia czy będe na ten termin szła do lekarza, bo jak okaże się, że nie wyszło nam w tym cyklu to przekładam na następny miesiąc wizytę. Po prostu zarejestrowałam się na zaś, żeby tak do 7 tygodnia ciąży o której marzę być u gina, a wiesz, jak zadzwonię dopiero po terminie @ to może już miejsc nie być. :) Ale tak czy inaczej na kawę jestem chętna! :)

Oby Ci jednak ta wizyta 24 wypaliła :) ja nie mogę czekać bo tabletki muszę wykupić :D

Tak myślałam, że musisz po tabletki iść. :)
Marzymy oboje aby już teraz się udało, toć to byłby cud! :D
Ale przy okazji go zanudzę pytaniami o starania i zmuszę do usg i sprawdzenia jak się sprawy mają :D
Ogólnie ja to z tych często zapominających tabletek i teraz mam wrażenie że jak pójdę na jakąś wizytę to usłyszę "ooo ale tu już 13 tydzień ciąży jest" albo coś w tym stylu. Ostatnio zapomniałam 2 dni z rzędu tabletki więc wzięłam dopiero 3 jednego dnia.
Ogólnie twierdzę że taka ciąża to prawdziwy cud by był skoro normalnie nam się tyle czasu nie udawało ale nigdy nie wiadomo :)

reklama
Ale przy okazji go zanudzę pytaniami o starania i zmuszę do usg i sprawdzenia jak się sprawy mają :D
Ogólnie ja to z tych często zapominających tabletek i teraz mam wrażenie że jak pójdę na jakąś wizytę to usłyszę "ooo ale tu już 13 tydzień ciąży jest" albo coś w tym stylu. Ostatnio zapomniałam 2 dni z rzędu tabletki więc wzięłam dopiero 3 jednego dnia.
Ogólnie twierdzę że taka ciąża to prawdziwy cud by był skoro normalnie nam się tyle czasu nie udawało ale nigdy nie wiadomo :)
Życzę Ci takiej niespodzianki. :)
Ja to pierwszy raz tak rzetelnie biorę ten euthyrox, ani jednej tabletki nie zapomniałam od października. :D

Do góry