reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ale drukujecie kochane ...dziekuje wszystkim za odpowiedz ... jeslu chodzi o książki to no moja ma kilka kolekcji ale chyba czekają na rodzeństwo może wtedy zacznie je czytac siostrze lub bratu heheh
@adiika no ja myslalam o koszuli nocnej dla mlodej i moze tez jakas torebka bo ona.je lubi straszna z niej modnisia :-) :-)
Gra jakaś też byłaby fajna tylko no wlasnie jaka ?hmmm wybór duży to i problem duży ...i im wieksze dziecko to tym wiekszy problem malusiemu to sie wszystko podoba ...
Oj moja siostrzenica w wieku 3 i pol roku rzucila sweterkiem, ktory dostala na prezent, o podloge i krzyczala na moka siostre cyt:" luziowy? Luziowy?! Pzeciez ci mowilam, ze chce cialny!!"

reklama
O ja pierniczę..... Już ruchy czuly to tragedię podwójnie przezyly :-( takie co nie chca dzieci to wpadają i na złość rodza dzieci zdrowe a my jak chcemy bardzo to tracimy :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Doklanie. Wlasnie dzis rano sie zastanawialam, ze taka patola i cpuny to wpadaja i rodza gromady zdrowych dzieci. I albo je oddaja, albo jako tako trzymaja w domu, albo co gorsza wrzucaja do smietnika...
To takie niesprawiedliwe

Fajna ta gra. Idzie się pobawić a radości przy tym :) i nawet cena nie zwala z nóg.

@Aggs ..no raczej ćpunka i pijaczka zdrowego dziecka raczej nie urodzi...chyba ilościowo jedynie da rade...

Witam się dziewczęta z rana. Jestem nieprzytomna, sącze kawę i od 7.30 robota.. Masakra. Ale jak mus to mus. Dziś koło 14 znów pewnie strzelę sobie drzemkę z syńciem.
Kto dziś testuje ? Bądź w najbliższym czasie ?? :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Hej dziewczyny.. mnie przeziębienie chyba dopada... gardło mnie boli i czuje się troche osłabiona. Jem szybko śniadanko i biore theraflu i coś na gardło. Bo owu przed nami :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! Ja właśnie wróciłam z laboratorium i zbieram się do pracy. Też jestem senna, ale nie wiem, czy to wina Grocha, czy po prostu tego, że jest paskudnie za oknem :p

reklama
Do góry