reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Mnie się ogólnie po 1 ciąży cykle rozregulowaly miałam je różnie a obserwować zaczęłam je mc temu....jeśli wolno zapytać jaki wiek?[emoji52]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak u mnie, mi tez po ciąży tyle no nie udanej... Ja swoje cykle obserwuje od jakiś dobrych 7 lat. A o wiek nawet nie musiałaś pytać bo w tabelce wszystko jest, chyba, że jeszcze nie zaglądałaś. Ja mam 20lat, w maju 21.
U mnie 8dc, w drugim teście owu już kreska ciemniejsza niż wczoraj, może za dwa/trzy dni będą już dwie grube i ładne. :)

No to tak jak u mnie, mi tez po ciąży tyle no nie udanej... Ja swoje cykle obserwuje od jakiś dobrych 7 lat. A o wiek nawet nie musiałaś pytać bo w tabelce wszystko jest, chyba, że jeszcze nie zaglądałaś. Ja mam 20lat, w maju 21.
Nie patrzylam[emoji5] . .. jestem tutaj od wczoraj a dziś zainstalowalam apke na tel....[emoji6] Młodziutka jesteś [emoji6]ja 30 skończę w lipcu pierwsze urodziłam mając 29. Mówią ze powinno się rodzić 25 l wzwyż bo pozniej ciężko ją jakoś wcale tego nie odczulam ważne jest to ze człowiek zdrowy aktywny bez uzywek[emoji6]to się liczy to w każdym wieku urodzi się zdrowe dziecko. Tego tobie życzę z całego serca. Będziemy w kontakcie Pozdrawiam[emoji8]

Nie patrzylam[emoji5] . .. jestem tutaj od wczoraj a dziś zainstalowalam apke na tel....[emoji6] Młodziutka jesteś [emoji6]ja 30 skończę w lipcu pierwsze urodziłam mając 29. Mówią ze powinno się rodzić 25 l wzwyż bo pozniej ciężko ją jakoś wcale tego nie odczulam ważne jest to ze człowiek zdrowy aktywny bez uzywek[emoji6]to się liczy to w każdym wieku urodzi się zdrowe dziecko. Tego tobie życzę z całego serca. Będziemy w kontakcie Pozdrawiam[emoji8]

Powinno to się robić to co się uważa za słuszne a nie to co uważają inni za słuszne. :) Ja wytyczyłam sobie, że do 23rż chciałabym urodzić jedno dziecko i na tym koniec. :) No chyba, że trafią się bliźniaki, to dopiero będzie. :D

Powinno to się robić to co się uważa za słuszne a nie to co uważają inni za słuszne. :) Ja wytyczyłam sobie, że do 23rż chciałabym urodzić jedno dziecko i na tym koniec. :) No chyba, że trafią się bliźniaki, to dopiero będzie. :D
To było by podwójne szczęście [emoji5]

czy któraś z was jest tutaj i stara się a ma problemu z tarczyca? Lub się już postarala i jak długo za którym razem? ( założyłam taki wątek ) proszę zajzec o co chodzi:)
Witam Cię w naszym gronie :)
Ja o pierwszego syna walczyłam 13 cykli :) teraz zaskoczyło w 3 CS :)
Dziś skończyłam 4 tygodnie ciąży :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Bo oglupiale spoleczenstwo latwiej wszystko lyka. Za kazdym razem gdy to ogladamy umiera jednorozec. Sama zabilam pewnie niemale stado...
Ja tak samo. W telewizji tak od dluzszego czasu glownie rzeczy pokroju Trudnych spraw a przed północą program Zdrady. Bozzz ale ja z tego leję. Gdzies kiedys przeczytalam ze wiara co w tym badziewiu gra, dostaje stówę do max trzech stów za główną rolę w epizodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ja właśnie wróciłam z sądu. Byłam świadkiem w sprawie wypadku który się odbył uwaga 3 lata temu!! Ja to prawie nic z tego nie pamiętam no nie wiedziałam że aż tak długo się ciągną takie sprawy

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mają tempo. Moja sprawa o opiekę nad córką trwała rok. I to w tryboe przyspieszonym!!!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry