reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Mnie się ogólnie po 1 ciąży cykle rozregulowaly miałam je różnie a obserwować zaczęłam je mc temu....jeśli wolno zapytać jaki wiek?[emoji52]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
No to tak jak u mnie, mi tez po ciąży tyle no nie udanej... Ja swoje cykle obserwuje od jakiś dobrych 7 lat. A o wiek nawet nie musiałaś pytać bo w tabelce wszystko jest, chyba, że jeszcze nie zaglądałaś. Ja mam 20lat, w maju 21.
U mnie 8dc, w drugim teście owu już kreska ciemniejsza niż wczoraj, może za dwa/trzy dni będą już dwie grube i ładne. :)

No to tak jak u mnie, mi tez po ciąży tyle no nie udanej... Ja swoje cykle obserwuje od jakiś dobrych 7 lat. A o wiek nawet nie musiałaś pytać bo w tabelce wszystko jest, chyba, że jeszcze nie zaglądałaś. Ja mam 20lat, w maju 21.
Nie patrzylam[emoji5] . .. jestem tutaj od wczoraj a dziś zainstalowalam apke na tel....[emoji6] Młodziutka jesteś [emoji6]ja 30 skończę w lipcu pierwsze urodziłam mając 29. Mówią ze powinno się rodzić 25 l wzwyż bo pozniej ciężko ją jakoś wcale tego nie odczulam ważne jest to ze człowiek zdrowy aktywny bez uzywek[emoji6]to się liczy to w każdym wieku urodzi się zdrowe dziecko. Tego tobie życzę z całego serca. Będziemy w kontakcie Pozdrawiam[emoji8]

Nie patrzylam[emoji5] . .. jestem tutaj od wczoraj a dziś zainstalowalam apke na tel....[emoji6] Młodziutka jesteś [emoji6]ja 30 skończę w lipcu pierwsze urodziłam mając 29. Mówią ze powinno się rodzić 25 l wzwyż bo pozniej ciężko ją jakoś wcale tego nie odczulam ważne jest to ze człowiek zdrowy aktywny bez uzywek[emoji6]to się liczy to w każdym wieku urodzi się zdrowe dziecko. Tego tobie życzę z całego serca. Będziemy w kontakcie Pozdrawiam[emoji8]

Powinno to się robić to co się uważa za słuszne a nie to co uważają inni za słuszne. :) Ja wytyczyłam sobie, że do 23rż chciałabym urodzić jedno dziecko i na tym koniec. :) No chyba, że trafią się bliźniaki, to dopiero będzie. :D

Powinno to się robić to co się uważa za słuszne a nie to co uważają inni za słuszne. :) Ja wytyczyłam sobie, że do 23rż chciałabym urodzić jedno dziecko i na tym koniec. :) No chyba, że trafią się bliźniaki, to dopiero będzie. :D
To było by podwójne szczęście [emoji5]

czy któraś z was jest tutaj i stara się a ma problemu z tarczyca? Lub się już postarala i jak długo za którym razem? ( założyłam taki wątek ) proszę zajzec o co chodzi:)
Witam Cię w naszym gronie :)
Ja o pierwszego syna walczyłam 13 cykli :) teraz zaskoczyło w 3 CS :)
Dziś skończyłam 4 tygodnie ciąży :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Bo oglupiale spoleczenstwo latwiej wszystko lyka. Za kazdym razem gdy to ogladamy umiera jednorozec. Sama zabilam pewnie niemale stado...
Ja tak samo. W telewizji tak od dluzszego czasu glownie rzeczy pokroju Trudnych spraw a przed północą program Zdrady. Bozzz ale ja z tego leję. Gdzies kiedys przeczytalam ze wiara co w tym badziewiu gra, dostaje stówę do max trzech stów za główną rolę w epizodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ja właśnie wróciłam z sądu. Byłam świadkiem w sprawie wypadku który się odbył uwaga 3 lata temu!! Ja to prawie nic z tego nie pamiętam no nie wiedziałam że aż tak długo się ciągną takie sprawy

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mają tempo. Moja sprawa o opiekę nad córką trwała rok. I to w tryboe przyspieszonym!!!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry