reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja tak samo. W telewizji tak od dluzszego czasu glownie rzeczy pokroju Trudnych spraw a przed północą program Zdrady. Bozzz ale ja z tego leję. Gdzies kiedys przeczytalam ze wiara co w tym badziewiu gra, dostaje stówę do max trzech stów za główną rolę w epizodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Malo im placa... niektorzy sa bardziej utalentowani i wczucinw role niz niejeden *aktor*. W ogole to polskie filmy ostatnio to dno. O polskich komediach juz nie wspomne... jak widze kolejne kac wawy czy tylko mnie kochaje to wpadam w histerie i rwe sobie wlosy. Ja nie moge i nie umiem docenic polskiej kinematografii ostatnich lat. Czesto za to wracam do samych swoich, kogla mogla i seksmisji.

reklama
Malo im placa... niektorzy sa bardziej utalentowani i wczucinw role niz niejeden *aktor*. W ogole to polskie filmy ostatnio to dno. O polskich komediach juz nie wspomne... jak widze kolejne kac wawy czy tylko mnie kochaje to wpadam w histerie i rwe sobie wlosy. Ja nie moge i nie umiem docenic polskiej kinematografii ostatnich lat. Czesto za to wracam do samych swoich, kogla mogla i seksmisji.
Ja to w ogole kino z ostatnich lat uwazam ze bardzo upadlo. I z komedii to tez wile te stare polskie lub z Louisem de Funes :-) a z polskich to Psy i te inne filmy z przedzialu 1960-2000. Wtedy kino to bylo coa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ponoć za jeden występ w trudnych sprawach dostaje się około 150-300zł, więc co się dziwić, ktoś utalentowany nie będzie się pchał do takiego czegoś. Często widzę w ukrytej prawdzie naprawdę dobrą grę aktorską. A co do polskich filmów to masz rację, obejrzeliśmy z ciekawości ten film pitbull i większego ścierwa nie widziałam, co pół roku kolejna część, która jest kolejnym dnem dna.

Może mi szczęście przyniesie. Bo jakas taka przygnebiona ostatnio chodzę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia: lat 30. Chodzi ostatnio przygnebiona. Czy los sie do niej usmiechnie?
To tak a propos trundych spraw. Kicia nie zadreczaj sie niczym zycie jest za krotkie. Wlacz sobie jakis glupi film i zapomnij o smuteczkach

reklama
Uśmiech proszę! :)
Oby przyniósł Ci szczęście. :)
Oby. Bo póki co kestwm klebkiem nerwow. Z tej pracy poki co nie dzwonili a teoretycznie do jutra muszą mi dac znac czy mnie biorą czy nie. Do mojego M dzwonili po dwóch dniach od rozmowy tak że dlatego takim klebkiem nerwow jestem jak sie nowej roboty nie uda mi ogarnac to jedynie psycbiatra mi zostanie i pociagne elke wtedy moze do wiosny. Taka prawda ze bardzo się nastawilam na tą nową pracę. Naprawdę to bylo z mojej strony duze wyzwanie żeby się na cokolwiek po stracie nastawić. Owszem mogą miec harmider przed świętami i dlatego jeszcze nikt nie dzwonil. Rozsadek mipodpowiada ze nic z tego skoro dotwj pory się nie odezwali, a z drugiej strony tez wkrada się myśl, że gdyby nie chcieli mnie przyjąć to juz by dali mi znać. Dzisiaj az z tych nerwów rozwolnienie mam caly dzien.

Ale bylam u mojej gin i mi przedluzyla zwolnienie do 7 stycznia. I powiedziala ze smialo mozemy zaczac starania już po pierwszej @. Dlatego mam kolejne postanowienie. Jeśli twj pracy nie dostanę to pokuszę się o psychiatrę nawet prywatnie. I pociągnę zwolnienie z dwa miesiące zeby dojsc do siebie. Moze by akurat w tym czasie udalo się zajsc w ciaze. Ginka bynajmniej kazala mi caly czas kwas foliowy lykac tak ze witaminki co mi zostaly to dobiore do konca i kupie nowe.

Myslisz że w ogole mam na cos jeszcze w tej pracy liczyć? Oni na rozmowie w czewartek takie mi pytania zadawali jakbym w zasadzie byla już przyjeta i juz na dzien dobry o tym zadecydowali.....no takie wrazenie po rozmowie miaam. W końcu to nie jakies biuro a tylko magazyn.... Tylko to cholernie natrętne myślenie ze jesli decyzja jest pozytywna to dlaczego się nikt nie odezwal jeszcze z jakąkolwiek decyzją? Marek mial dzisiaj szefa się zpytać, bo ten byl na rozmowie ze mną ale caly dzien na jakichś szkoleniach byl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry