reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja tak samo. W telewizji tak od dluzszego czasu glownie rzeczy pokroju Trudnych spraw a przed północą program Zdrady. Bozzz ale ja z tego leję. Gdzies kiedys przeczytalam ze wiara co w tym badziewiu gra, dostaje stówę do max trzech stów za główną rolę w epizodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Malo im placa... niektorzy sa bardziej utalentowani i wczucinw role niz niejeden *aktor*. W ogole to polskie filmy ostatnio to dno. O polskich komediach juz nie wspomne... jak widze kolejne kac wawy czy tylko mnie kochaje to wpadam w histerie i rwe sobie wlosy. Ja nie moge i nie umiem docenic polskiej kinematografii ostatnich lat. Czesto za to wracam do samych swoich, kogla mogla i seksmisji.

reklama
Malo im placa... niektorzy sa bardziej utalentowani i wczucinw role niz niejeden *aktor*. W ogole to polskie filmy ostatnio to dno. O polskich komediach juz nie wspomne... jak widze kolejne kac wawy czy tylko mnie kochaje to wpadam w histerie i rwe sobie wlosy. Ja nie moge i nie umiem docenic polskiej kinematografii ostatnich lat. Czesto za to wracam do samych swoich, kogla mogla i seksmisji.
Ja to w ogole kino z ostatnich lat uwazam ze bardzo upadlo. I z komedii to tez wile te stare polskie lub z Louisem de Funes :-) a z polskich to Psy i te inne filmy z przedzialu 1960-2000. Wtedy kino to bylo coa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ponoć za jeden występ w trudnych sprawach dostaje się około 150-300zł, więc co się dziwić, ktoś utalentowany nie będzie się pchał do takiego czegoś. Często widzę w ukrytej prawdzie naprawdę dobrą grę aktorską. A co do polskich filmów to masz rację, obejrzeliśmy z ciekawości ten film pitbull i większego ścierwa nie widziałam, co pół roku kolejna część, która jest kolejnym dnem dna.

Może mi szczęście przyniesie. Bo jakas taka przygnebiona ostatnio chodzę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia: lat 30. Chodzi ostatnio przygnebiona. Czy los sie do niej usmiechnie?
To tak a propos trundych spraw. Kicia nie zadreczaj sie niczym zycie jest za krotkie. Wlacz sobie jakis glupi film i zapomnij o smuteczkach

reklama
Uśmiech proszę! :)
Oby przyniósł Ci szczęście. :)
Oby. Bo póki co kestwm klebkiem nerwow. Z tej pracy poki co nie dzwonili a teoretycznie do jutra muszą mi dac znac czy mnie biorą czy nie. Do mojego M dzwonili po dwóch dniach od rozmowy tak że dlatego takim klebkiem nerwow jestem jak sie nowej roboty nie uda mi ogarnac to jedynie psycbiatra mi zostanie i pociagne elke wtedy moze do wiosny. Taka prawda ze bardzo się nastawilam na tą nową pracę. Naprawdę to bylo z mojej strony duze wyzwanie żeby się na cokolwiek po stracie nastawić. Owszem mogą miec harmider przed świętami i dlatego jeszcze nikt nie dzwonil. Rozsadek mipodpowiada ze nic z tego skoro dotwj pory się nie odezwali, a z drugiej strony tez wkrada się myśl, że gdyby nie chcieli mnie przyjąć to juz by dali mi znać. Dzisiaj az z tych nerwów rozwolnienie mam caly dzien.

Ale bylam u mojej gin i mi przedluzyla zwolnienie do 7 stycznia. I powiedziala ze smialo mozemy zaczac starania już po pierwszej @. Dlatego mam kolejne postanowienie. Jeśli twj pracy nie dostanę to pokuszę się o psychiatrę nawet prywatnie. I pociągnę zwolnienie z dwa miesiące zeby dojsc do siebie. Moze by akurat w tym czasie udalo się zajsc w ciaze. Ginka bynajmniej kazala mi caly czas kwas foliowy lykac tak ze witaminki co mi zostaly to dobiore do konca i kupie nowe.

Myslisz że w ogole mam na cos jeszcze w tej pracy liczyć? Oni na rozmowie w czewartek takie mi pytania zadawali jakbym w zasadzie byla już przyjeta i juz na dzien dobry o tym zadecydowali.....no takie wrazenie po rozmowie miaam. W końcu to nie jakies biuro a tylko magazyn.... Tylko to cholernie natrętne myślenie ze jesli decyzja jest pozytywna to dlaczego się nikt nie odezwal jeszcze z jakąkolwiek decyzją? Marek mial dzisiaj szefa się zpytać, bo ten byl na rozmowie ze mną ale caly dzien na jakichś szkoleniach byl.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry