1
174974
Gość
Ale co dokładnie masz? Bo nie bardzo rozumiem.Yhym rozumiem. Pewnie też powinnam mam je tylko ze przy moim Misku nie wiem czy to się uda[emoji6]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co dokładnie masz? Bo nie bardzo rozumiem.Yhym rozumiem. Pewnie też powinnam mam je tylko ze przy moim Misku nie wiem czy to się uda[emoji6]
Ojej i tylko stresu duuzoo miałaś mnie się to przyplatalo po pierwszej ciąży nie zauważyłam objawów i zwleklo się do roku aż do ostatniej wizyty u ginekologa bo wcześniej zrobiłam badani a w celu sprawdzenia czy wszystko ok czy mogę się starać okazało się ze wysokie tsh i mam się skontaktować z endokrynolog tu juz się posypala lawina gonitwy do lekarza pierw ogólnego później endokrynolog biopsja i ostateczny wynik....[emoji5]Tak, dokładnie. Plątałam się po kilku lekarzach a każdy twierdził, że jest wszystko ok albo to policystyczne jajniki. Jednak to wszystko wina tarczycy.
U mnie jeszcze lepiej, wyniki wyglądają wg norm na dobre, jednak po wywiadzie czyli po opisanych przeze mnie objawów, badania usg tarczycy wyszło, że jak na mój organizm to wyniki są złe, tzn nie tragiczne, ale niezbyt dobre. Słaba tarczyca. A endokrynolog nawet mnie nie zbadał jak kiedyś byłam, bo stwierdził, że jak mam takie wyniki to lekarz niepotrzebnie mnie wysłał do niego.Ojej i tylko stresu duuzoo miałaś mnie się to przyplatalo po pierwszej ciąży nie zauważyłam objawów i zwleklo się do roku aż do ostatniej wizyty u ginekologa bo wcześniej zrobiłam badani a w celu sprawdzenia czy wszystko ok czy mogę się starać okazało się ze wysokie tsh i mam się skontaktować z endokrynolog tu juz się posypala lawina gonitwy do lekarza pierw ogólnego później endokrynolog biopsja i ostateczny wynik....[emoji5]
I jak się skończyło wkoncu?U mnie jeszcze lepiej, wyniki wyglądają wg norm na dobre, jednak po wywiadzie czyli po opisanych przeze mnie objawów, badania usg tarczycy wyszło, że jak na mój organizm to wyniki są złe, tzn nie tragiczne, ale niezbyt dobre. Słaba tarczyca. A endokrynolog nawet mnie nie zbadał jak kiedyś byłam, bo stwierdził, że jak mam takie wyniki to lekarz niepotrzebnie mnie wysłał do niego.
U mnie hormony zaczęły szaleć od ciąży pozamacicznej, czyli przez dwa lata szukałam pomocy u lekarzy by coś ze mną zrobili.
A tutaj na forum @encirclede poleciła mi lekarza z naszego miasta, bo mieszkamy w tym samym rejonie. Lekarza tego omijałam, bo myślałam, że przyjmuje prywatnie. Ale jak już poszłam do niego to w końcu poczułam ulgę, że ktoś tak rzetelnie podchodzi do pacjenta. No i jak pisalam, od października tego roku biorę euthyrox. Byłam już na jednej kontroli na początku grudnia i lekarz mówił, że idziemy w dobrym kierunku, ale leczenie może potrwać nawet pół roku, zależy od mojego organizmu wszystko. W marcu mam kolejną kontrolę. Ale zobaczymy jak będzie w tym cyklu, może akurat owulacja będzie, i w styczniu zobaczę dwie kreski, ale to takie marzenie.I jak się skończyło wkoncu?
Super super!!!! [emoji173] dobry progesteron . Gratuluję jeszcze raz!!!!Zobacz załącznik 832811
Progesteron ok?
Nie bój się głośno marzyć[emoji4] . Ja tez czekam na jakieś pierwsze objawy. Może się doczekam....[emoji6]A tutaj na forum @encirclede poleciła mi lekarza z naszego miasta, bo mieszkamy w tym samym rejonie. Lekarza tego omijałam, bo myślałam, że przyjmuje prywatnie. Ale jak już poszłam do niego to w końcu poczułam ulgę, że ktoś tak rzetelnie podchodzi do pacjenta. No i jak pisalam, od października tego roku biorę euthyrox. Byłam już na jednej kontroli na początku grudnia i lekarz mówił, że idziemy w dobrym kierunku, ale leczenie może potrwać nawet pół roku, zależy od mojego organizmu wszystko. W marcu mam kolejną kontrolę. Ale zobaczymy jak będzie w tym cyklu, może akurat owulacja będzie, i w styczniu zobaczę dwie kreski, ale to takie marzenie.
A który u Ciebie dzień cyklu? Ja póki co wyczekuje na owulacje.Nie bój się głośno marzyć[emoji4] . Ja tez czekam na jakieś pierwsze objawy. Może się doczekam....[emoji6]
6A który u Ciebie dzień cyklu? Ja póki co wyczekuje na owulacje.