Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj serdecznie trafiłaś do NIEBA same anioły tutaj mamyHejka. Chciała bym dołączyć mam 16 mc synka staramy się o drugie jak wszystko pójdzie dobrze to nasz mały miś skończy 2 jak ja urodze Miś jest wymagający ale nie aż tak strasznie chyba że marudny bo mu zeby wychodzą wtedy dajemy się mu żeby sam wyciszyl
Zobaczysz już niedługo bedziesz miała powód do radości ...wytrwałości kochanaNajlepsze jest to ze właśnie ginekolog stwierdzil że owulacja wystąpila a ja wierze w tą temperature jak wariatka heh jak będzie jutro skok to przestaje mierzyć do dnia @ a jeśli nie to nie przestane dziekuje za kciukasy [emoji7]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie nie dziękuję [emoji12] szkoda tylko że muszę czekać z testem [emoji13][emoji13]Proszę i trzymam kciuki [emoji106][emoji106][emoji106][emoji8][emoji8]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj serdecznie trafiłaś do NIEBA same anioły tutaj mamy
Życzę jak najkrótszych staranek ....
Ja mam problemy z tarczycą, wg lekarza jest słaba i mam wdrożone leczenie euthyroxem25 i dietę. Przez to miałam cykle bezowulacyjne, trwające, 40, 50, 60 a nawet ponad 80 dni.czy któraś z was jest tutaj i stara się a ma problemu z tarczyca? Lub się już postarala i jak długo za którym razem? ( założyłam taki wątek ) proszę zajzec o co chodzi
Ja mam problemy z tarczycą, wg lekarza jest słaba i mam wdrożone leczenie euthyroxem25 i dietę. Przez to miałam cykle bezowulacyjne, trwające, 40, 50, 60 a nawet ponad 80 dni.