reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja mam letrox 50 połówkę biorę juz dwa miesiące endokrynolog mi powiedziała ze nie ma przeciwwskazania do starań dopiero zaczęliśmy. Po twoim wpisie trochę się martwię co mnie czeka....:(:(:(:(A jak teraz u ciebie?
Aj źle napisałam, ja przed leczeniem miałam takie cykle, przez to miałam na myśli przez słabą tarczycę.:)

reklama
Screenshot_2017-12-20-12-10-04.png

Progesteron ok?

Załączniki

• Screenshot_2017-12-20-12-10-04.png
    Screenshot_2017-12-20-12-10-04.png
    34,2 KB · Wyświetleń: 240
Euthyrox biorę od października, od tamtej pory lepiej się czuję, w tamtym miesiącu miałam objawy owulacji ale nie byłam jej pewna. W tym cyklu robię testy.

Tak w ogole to witam z rana. Okrutnie się nie wyspalam bo wczoraj się niezle zdenerwowalam i zasnąć nie moglam. Z nudów oglądałam na Polsat 2 te wszystkie paradokumentalne dziadostwa co po 23 lecialy. Booooże.....jak mogą takie cos kręcić. No i dopiero po 3 a nawet blizej 4 zasnęłam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Bo oglupiale spoleczenstwo latwiej wszystko lyka. Za kazdym razem gdy to ogladamy umiera jednorozec. Sama zabilam pewnie niemale stado...

reklama
Do góry