reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hejka. Chciała bym dołączyć mam 16 mc synka staramy się o drugie jak wszystko pójdzie dobrze to nasz mały miś skończy 2 jak ja urodze Miś jest wymagający ale nie aż tak strasznie chyba że marudny bo mu zeby wychodzą wtedy dajemy się mu żeby sam wyciszyl
Hej! :) Zapraszam Cię do naszej tabelki tnij.at/starania2018 . :)

reklama
@Migdalove super kreseczka ciemnieje :) Mocne kciuki za pozytywny test ciążowy w tym cyklu :*

Dziewczynki dzisiaj jedziemy do doradcy pierwsze papiery wypełniać jutro zostaną zaniesione do banku a my jutro najprawdopodobniej spisujemy umowę przedwstępną !!
Dzięki, może w styczniu będziemy mieli niespodziankę na nowy rok. :) No i nowe postanowienia powstaną. :D
Za wasze sprawy dotyczące mieszkania również trzymam bardzo mocno kciuki. <3

Dziwnie wygląda nasza tabelka, coś się stało, przyczyn nie znam
upload_2017-12-20_12-35-19.png

Czy wszystko się zgadza wam? Miejsca są pozamieniane...

EDIT
Przywróciłam poprzednią wersję :
upload_2017-12-20_12-41-22.png

Załączniki

• upload_2017-12-20_12-35-19.png
    upload_2017-12-20_12-35-19.png
    24,9 KB · Wyświetleń: 166
  • upload_2017-12-20_12-41-22.png
    upload_2017-12-20_12-41-22.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 173
U mnie dziś 15dc i tempka nie skoczyła. Chyba jednak nie pękł ten pecherzyk [emoji20]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !

@Migdalove kreseczka pięknie ciemnieje wiec pewnie jutro albo w piątek będzie już pozytyw

@encirclebe super ze wszystko tak szybko się dzieje już niedługo będziecie w nowym mieszkanku

@atjodla witaj opowiedz nam coś o sobie ile masz lat ile się już staracie ? No i pięknych dwóch kreseczek życzę

@StarAnia czekamy z niecierpliwością na piękna betę;*

Ja dziś 16dc jak ten cza po owu się dłuży dobrze ze między czasie święta to może jakiś zleci i głowa trochę odpocznie od ciągłego doszukiwania się objawów ciążowych ehhh. Lece do pracy ostatni dzień w tym Roku ;) Miłego popołudnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo!❤❤️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !
Nie mierzę tempki, tylko testy robię od wczoraj. A robie je tylko po to by wiedzieć czy brać leki czy nie. :) Bo skoro będzie owulacja to po co brać leki, które są stosowane przy cyklach bezowulacyjnych. :)
Dziękuję za słowa otuchy, każde się przydadzą, zawsze się cieplej na serduchu robi. :)

Głowa do góry kochana na calym świecie jest tysiące kobiet ktore zaszly w ciążę po stwierdzeniu przez ginekologa ze owulacji nie bedzie lub nie bylo także no ... Miej nadzieje odpuść to mierzenie temperatury i ciesz się dniami przedświątecznymi ja trzymam Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno kciuki by jednak ten cykl przyniósł ci cos dobrego !
Najlepsze jest to ze właśnie ginekolog stwierdzil że owulacja wystąpila a ja wierze w tą temperature jak wariatka heh :) jak będzie jutro skok to przestaje mierzyć do dnia @ a jeśli nie to nie przestane :) dziekuje za kciukasy [emoji7]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry