reklama
Oby, oby, oby ! Dziękujemy [emoji4][emoji4]A ja wysyłam Wam pozytywne ciążowe fluidy :* podobno zarażają [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Cosinus ponoć lepszy od Żaka.Hej
Produkcja pełną parą
Witam nowe staraczki
@Migdalove powodzenia na ustnych zaliczeniach Dziwna ta babka od fizyki, mam nadzieję, że przepuści Was oboje bez problemu. U mnie też dziś tyle śniegu napadalo, bo chwilami padał taki mega duży Cieszyłam się jak małe dziecko ) Szkoda, że stopniał :/
Gdzie Ty masz tą szkołę? Jaka to ulica? Ja miałam dziś jechać do Ega się zapisać do żaka, no ale wyszło, że nikt mi z dzieckiem nie posiedzi w co drugi weekend miesiąca i musiałam dac sobie luz ze szkołą
@encirclede super, że się zalapaliscie
@Elodia przykro mi z powodu Twojej straty Podczytuje lipcowki, z sentymentu, bo sama mam synka z tego miesiąca. Trzymałam kciuki jak pisałaś, że plamisz i jedziesz na wizytę sprawdzić. Jesteś silną kobietą i wierzę mocno, że los się do Ciebie uśmiechnie. Życzę Ci żeby staranka nie zajęły zbyt dużo czasu
@mamunia86 zazdroszczę Ci udanej akcji odstawienia od cyca Oby u mnie w przyszłości też tak było Może nawet wykorzystam Twój patent
@Aggs ja marzyłam o wyjeździe na stałe do USA, ale to już na zawsze będzie moje niespełnione marzenie. W którym stanie mieszkasz?
Ja też jeszcze karmię, syn w styczniu skonczy 1,5 roku i końca nie widzę, ale z drugiej strony nie przeszkadza mi to
Ginekolog do którego poszłam po połogu zauważył że zbliża mi się owu i powiedział, że od razu możemy się starać, to tak odnośnie wypowiedzi, już nie pamiętam która z Was coś tam wspominała o rocznej przerwie, to że w takim razie chyba niekoniecznie musi ona być (po cc to na bank powinna być)
Jejku ja jestem po dzisiejszym dniu wykończona... syn mi zasypia ostatnio ok. 23:00, raz nawet zdarzyło się przed 24:00. Powinnam go obudzić rano czy dac mu się wyspać? Tylko potem znowu późno będzie drzemka w dzień :/ Może Wy coś doradzicie
Fajnie byłoby się poznać [emoji23]
Link do: Lista.xlsx
Żak ma to do siebie, że chyba chodzi się w piątki i sobotę a w cosinusie w soboty i niedziele.
Dagaa11
Fanka BB :)
Ja po poronienuu nialam owu ale tez pozno, ok 20 dcBede testowac. Ale takie prawdziwe starania zaczne od stycznia. Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie do konca 2018.
@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacje[emoji4] ale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.
Elodia
Hej
@Elodia przykro mi z powodu Twojej straty Podczytuje lipcowki, z sentymentu, bo sama mam synka z tego miesiąca. Trzymałam kciuki jak pisałaś, że plamisz i jedziesz na wizytę sprawdzić. Jesteś silną kobietą i wierzę mocno, że los się do Ciebie uśmiechnie. Życzę Ci żeby staranka nie zajęły zbyt dużo czasu
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Hej. Tydzien temu to byl straszny weekend. Najgorszy w moim życiu. Niby już teraz nie płaczę a i krwawienia juz prawie nie mam, ale jednak pustke czuje ogromną. Pocieszam się tym że jak tylko w nowej pracy dostanę dalszą umowę, to od razu zabieramy się do dzieła. Z tym że zapobiegawczo nie pójdę od razu na L4. Dopiero po 12 tygodniu jesli okaze się że wszystko ok.
Elodia
Rupa 3 cxy 3a/3b? Ja mialam w lipcu zeszlego roku 3b i mi 2 styczniu zabieg robili zeby te zmiany na szyjce usunąć. No i teraz pod koniec lipca druga cytologia po zabiegu wyszla grupa 1 tak że jest póki co ok.Ja właśnie dziś rozpoczęłam nowy cykl.Jednak starania narazie musimy wstrzymać ponieważ w cytologii wyszła mi III grupa a co za tym idzie dostałam antybiotyk do przeleczenia (mogę go zacząć brac dopiero po okresie bo to globulki),będę go brała przez 10 dni i pózniej muszę zrobić kontrolnie kolposkopię i dopiero po niej się okaże czy starania będą mogły być wznowione czy potrzebne będzie jakieś jeszcze leczenie.
D
Deleted member 178444
Gość
Hej Wam
10 dpo - negatyw. No cóż, nadzieja jeszcze jest.
Córa w nocy dostała 39 stopni gorączki, więc dziś do dyżurnej przychodni i werdykt angina :/ co u Was?
Córa w nocy dostała 39 stopni gorączki, więc dziś do dyżurnej przychodni i werdykt angina :/ co u Was?
Elodia
10dpo to jeszcze może się nie zagnieździlo. Pamietaj o tym że zarodek moze do 12 dpo sie zagnieździc tak że twn....trzymam kciuki.Hej Wam
adiika
@adiika mieszkam w Nowym Jorku, w NYC. Ja nigdy nie mialam w planach wyjazdu do Stanow nawet na wakacjeale moj S tam mieszka wiec ja sie do niego przeprowadzilam.
Ale fajnie
Testy owu są niemiarodajneproszę
Fakt faktem po owu przed okresem nigdy nawet cień cienia kreski nie miałam ale... Test pokazuje wynik negatywny. Więc zostańmy przy tym że lh do owulacji a hcg do ciąży
Ja widziałam kiedyś testy owu facelle i na nich była gruba krecha w ciąży, więc może te z allegro to faktycznie słabe są
Cosinus ponoć lepszy od Żaka.
Fajnie byłoby się poznać
Link do: Lista.xlsx
Żak ma to do siebie, że chyba chodzi się w piątki i sobotę a w cosinusie w soboty i niedziele.
A tego to nie słyszałam, że lepszy. Muszę się bardziej rozeznać, bo ta moja decyzja to tak na szybcika podjęta. A i tak du pcia z tego wyszła :/ Spojrzałam na stronę czy rachunkowość mają i faktycznie też jest, ale w żaku to wiem, że mają takie kursy już odpłatne ze zniżką jak się jest uczniem, a ciekawe jak tu.. a spotkać się możemy nawet poza szkołą
Tam się chodzi też sobota, niedziela i w co drugi weekend miesiąca.
@Elodia masz już na oku jakaś nową pracę? Oby już nie była tak ciężka jak ostatnia, bo w tej to ostro tyralas, że też tyle lat dałaś radę
@StarAnia nie ma @ jest nadzieja. I zdrówka dla córci
reklama