Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas też od 3 dni zęby, ostatnia trójka wychodzi od północy do rana praktycznie nie śpimy. Łączę się w bólu.No nocki u nas też słabe, budzi się jak u Ciebie, co najmniej 2 razy. Najczęściej tak 4-5 razy. Teraz jeszcze zęby wychodzą.. W dzień też tak 3-4 razy jeszcze mu daje. Ja się boję tego odstawiania, będzie ciężko Póki co do 2 lat chce pokarmic, a potem się zobaczy
Wokół mnie pełno przeciwników kp, więc ciężko mam :/ Moja mama jedynie najmłodszą siostrę karmiła do 2 lat, a reszta od razu butelki albo do góra 8 miesięcy i nie potrafią zrozumieć dlaczego dalej karmię. Też się trochę obawiam tandemu, ale zanim zajde w ciążę liczę, że się odstawimy
My śpimy do 9:00 czasem do 9:30, rzadziej do 8:30. Wszystko przez późne chodzenie spać.
To jest chyba największy plus i tego byłoby mi szkoda najbardziej. Poza tym boję sie że gdybym odstawiła to zaraz by zaczął bardziej chorować. Nie wiem czy rzeczywiście to ma jakiś związek z karmieniem, ale jak na razie przez 1.5 roku zdarzyły nam się tylko 2 lekkie infekcje z kaszlem, praktycznie bez leków by się obyło.Tak a propos, to w takich momentach kocham nasze długie karmienie. Prawie nic nie jadła cały dzień, tylko pije i prosi o pierś -
Nie do końca tak z tą prolaktyna. Większość kobiet kp powyżej roku ma już prolaktynę w normie ja badałam jakoś właśnie po roku i juz była ok. Teraz, po ponad 3 latach nawet sobie tym głowy nie zawracamCiekawe tylko czy przez to nie będzie problemu z zajściem w ciążę. Przecież w czasie kp rośnie prolaktyna, a ona utrudnia zajście w ciążę