reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p

reklama
Ale mnie podbrzusze ciągnie... a raczej jeden jajnik, ten, z którego była owu. Na @ za wcześnie, tym bardziej, że bóle od 5 dni. Jak to nie ciąża, to się wkur...opatwie za te bezcelowe cierpienia :p
Kurczę właśnie ja mam tak od dwóch dni a jeszcze parę dni do miesiączki i do tego mleczny śluz.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam żadnego potwierdzenia kiedy była owu tylko własne obserwację a tego wynika że owu była tydzień temu. Dziś 26 dc.

Pewna na 100% nie jestem. Jak pisałam wcześniej ja nie monitoruje nie używam testów owulacyjnych i nie mierze temp. Wiem tylko że miałam plodny śluz.

Pewna na 100% nie jestem. Jak pisałam wcześniej ja nie monitoruje nie używam testów owulacyjnych i nie mierze temp. Wiem tylko że miałam plodny śluz.

To zrob test ciazowy moze... i daj od razu znac! Trzymam kciuki.
Tylko kup taki dosc czuly, te czule mozna robic juz 6 dni przed spodziewanym terminem @

To zrob test ciazowy moze... i daj od razu znac! Trzymam kciuki.
Tylko kup taki dosc czuly, te czule mozna robic juz 6 dni przed spodziewanym terminem @
Nieeee w trakcie moich starań zrobiłam już dużo testów i już wiem że jednak warto jeszcze trochę poczekać. Nie chce się nakręcac [emoji21][emoji21]

Ja już powoli szykuje się do spania, kąpiel i do łóżka. Trzymajcie za mnie i mojego narzeczonego kciuki, jutro 4 lekcje fizyki, 4 historii i 2 matematyki, no a co za tym idzie sprawdziany. Oby wszystko poszło dobrze.

Link do: Lista.xlsx

reklama
No ja już po wizycie. Jest jeden pęcherzyk 13mm na lewym jajniku. We wtorek znów kontrola czy ładnie rośnie :)

bardzo dobra wiadomość:)super!!!!
Ja mam to samo. I juz testy ciazowe robie, bo a noz... a potem przyhodzi @ i mam chwile zwatpienia, ze jested do niczego, ze nawet dziecka splodzic nie potrafie.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom