reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Migdałowe dziękuję:* Katinails daj przepis na to ekspresowe ciasto:)ja na razie skromnie testuje.okazalo się że w niektórych były książki po pl a w niektórych nie i sprzedawcy mieli dawać.jutro pojadę i ciekawe czy w takim razie jeszcze mają.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jyz po ciężkim dniu w pracy ale może to i dobrze bo chociaż głowę czymś zajęłam
@Migdalove to u mnie 4 cs przepraszam ze Cię rak mecze ale naprawdę tego nie ogarniam ;) @wisienka94 podziel się testami ;) Tobie się nie przyda tyle bo zaraz zobaczysz dwie kreseczki ;) ja pewnie będę testować w okolicy sylwestra żeby wiedzieć czy mogę zaszaleć choć ja do tych pijących raczej się nie zaliczam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jyz po ciężkim dniu w pracy ale może to i dobrze bo chociaż głowę czymś zajęłam
@Migdalove to u mnie 4 cs przepraszam ze Cię rak mecze ale naprawdę tego nie ogarniam ;) @wisienka94 podziel się testami ;) Tobie się nie przyda tyle bo zaraz zobaczysz dwie kreseczki ;) ja pewnie będę testować w okolicy sylwestra żeby wiedzieć czy mogę zaszaleć choć ja do tych pijących raczej się nie zaliczam.

Chyba nawet już odruchowo zmieniłam cykl starań. :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też testuje na początku stycznia ale jeszcze nie wiem bo teraz to czekam aż @ sobe łaskawie przyjdzie bo już dziś mialam progesteron 3 wiec tu o ciąży nie ma mowy nawet :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w 9dc ;) wybaczcie moja nieobecnosc, ale postanowilismy z moim, ze luzukemy w tym cyklu, stąd tez nie tak czesto zaglądam na forum. Nie chcemy psuc sobie atmosfery świąt myśleniem non stop o zajściu w ciąże :)
Co u Was kochane? Jakies nowosci? :)

reklama
Witam w 9dc ;) wybaczcie moja nieobecnosc, ale postanowilismy z moim, ze luzukemy w tym cyklu, stąd tez nie tak czesto zaglądam na forum. Nie chcemy psuc sobie atmosfery świąt myśleniem non stop o zajściu w ciąże :)
Co u Was kochane? Jakies nowosci? :)
Noo Kochana! Jesteś ! Bo już się martwiłam :) no oby to luzowanie przyniosło 2 kreseczki. Też się właśnie zastanawiam czy w przyszłym cyklu odpuścić mierzenie temperatury

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry