reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Noo Kochana! Jesteś ! Bo już się martwiłam :) no oby to luzowanie przyniosło 2 kreseczki. Też się właśnie zastanawiam czy w przyszłym cyklu odpuścić mierzenie temperatury

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No moze faktycznie to "luzowanie" zadziała ;) nie martwcie sie, bez pozegnania bym was nie opuściła :)

reklama
Witam w 9dc ;) wybaczcie moja nieobecnosc, ale postanowilismy z moim, ze luzukemy w tym cyklu, stąd tez nie tak czesto zaglądam na forum. Nie chcemy psuc sobie atmosfery świąt myśleniem non stop o zajściu w ciąże :)
Co u Was kochane? Jakies nowosci? :)
Cieszę się że jesteś [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miiiiło widzieć, że zauwazylyscie moją nieobecność. :) mam duzo rzeczy ba glowie, przygotowania do swiat, duzo rzeczy sie dzieje w pracy..ah caly grudzien taki bedzie. Takze jak znowu znikne, to prosze sie nie martwić :)

Miiiiło widzieć, że zauwazylyscie moją nieobecność. :) mam duzo rzeczy ba glowie, przygotowania do swiat, duzo rzeczy sie dzieje w pracy..ah caly grudzien taki bedzie. Takze jak znowu znikne, to prosze sie nie martwić :)

O hej! Właśnie dzisiaj o tobie myślałam. :) trzymam mocno kciuki za twój cykl! [emoji813] Właśnie najlepiej wrzucić na luz, by w końcu w jakieś paranoje nie popaść. [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Migdałowe dziękuję:* Katinails daj przepis na to ekspresowe ciasto:)ja na razie skromnie testuje.okazalo się że w niektórych były książki po pl a w niektórych nie i sprzedawcy mieli dawać.jutro pojadę i ciekawe czy w takim razie jeszcze mają.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Ciasteczka maślane - uniwersalne proszę przepis :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove &&&& za.wizytę kochana !!!na pewno wszystko bedzie dobrze !❤❤
@KatiNails co tam dziś pichcisz na obiadek ? :-) :-) :-) ja ci może adres swój podam to mi moze jakim kurierem byś te pysznosci posylala:D:p

@Migdalove &&&& za.wizytę kochana !!!na pewno wszystko bedzie dobrze ![emoji173][emoji173]
@KatiNails co tam dziś pichcisz na obiadek ? :-) :-) :-) ja ci może adres swój podam to mi moze jakim kurierem byś te pysznosci posylala:D:p
Dziękuję kochana! [emoji813] Też mam nadzieję, że będzie dobrze. :)
Mój narzeczony jednak postanowił, że do pracy pójdzie na popołudnie a ze mną pojedzie do lekarza. [emoji119] Chociaż nie prosiłam go o to bo na spokojnie też bym pojechała autobusem. [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ja już na zajęciach. Temperatura dzisiaj w dół także mam nadzieje że dziś przyjdzie@. @Migdalove trzymam kciuki!! Daj znać od razu po wizycie [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry