reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Noo Kochana! Jesteś ! Bo już się martwiłam :) no oby to luzowanie przyniosło 2 kreseczki. Też się właśnie zastanawiam czy w przyszłym cyklu odpuścić mierzenie temperatury

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No moze faktycznie to "luzowanie" zadziała ;) nie martwcie sie, bez pozegnania bym was nie opuściła :)

reklama
Witam w 9dc ;) wybaczcie moja nieobecnosc, ale postanowilismy z moim, ze luzukemy w tym cyklu, stąd tez nie tak czesto zaglądam na forum. Nie chcemy psuc sobie atmosfery świąt myśleniem non stop o zajściu w ciąże :)
Co u Was kochane? Jakies nowosci? :)
Cieszę się że jesteś [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Miiiiło widzieć, że zauwazylyscie moją nieobecność. :) mam duzo rzeczy ba glowie, przygotowania do swiat, duzo rzeczy sie dzieje w pracy..ah caly grudzien taki bedzie. Takze jak znowu znikne, to prosze sie nie martwić :)

Miiiiło widzieć, że zauwazylyscie moją nieobecność. :) mam duzo rzeczy ba glowie, przygotowania do swiat, duzo rzeczy sie dzieje w pracy..ah caly grudzien taki bedzie. Takze jak znowu znikne, to prosze sie nie martwić :)

O hej! Właśnie dzisiaj o tobie myślałam. :) trzymam mocno kciuki za twój cykl! [emoji813] Właśnie najlepiej wrzucić na luz, by w końcu w jakieś paranoje nie popaść. [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Migdałowe dziękuję:* Katinails daj przepis na to ekspresowe ciasto:)ja na razie skromnie testuje.okazalo się że w niektórych były książki po pl a w niektórych nie i sprzedawcy mieli dawać.jutro pojadę i ciekawe czy w takim razie jeszcze mają.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Ciasteczka maślane - uniwersalne proszę przepis :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove &&&& za.wizytę kochana !!!na pewno wszystko bedzie dobrze !❤❤
@KatiNails co tam dziś pichcisz na obiadek ? :-) :-) :-) ja ci może adres swój podam to mi moze jakim kurierem byś te pysznosci posylala:D:p

@Migdalove &&&& za.wizytę kochana !!!na pewno wszystko bedzie dobrze ![emoji173][emoji173]
@KatiNails co tam dziś pichcisz na obiadek ? :-) :-) :-) ja ci może adres swój podam to mi moze jakim kurierem byś te pysznosci posylala:D:p
Dziękuję kochana! [emoji813] Też mam nadzieję, że będzie dobrze. :)
Mój narzeczony jednak postanowił, że do pracy pójdzie na popołudnie a ze mną pojedzie do lekarza. [emoji119] Chociaż nie prosiłam go o to bo na spokojnie też bym pojechała autobusem. [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Ja już na zajęciach. Temperatura dzisiaj w dół także mam nadzieje że dziś przyjdzie@. @Migdalove trzymam kciuki!! Daj znać od razu po wizycie [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry