reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Kochana będzie dobrze, musi być! niejedna dziewczyna na forum BB z PCO lub PCOS zaszła i donosiła, to nie wyrok, tylko trzeba się bardziej postarać, fajnie, że lekarz zdecydowany na walkę, a nie taki obojętny jak niektórzy :dry:
@mamunia86 fajna z Ciebie kobietka, zawsze płynie z Twoich postów takie ciepło i mądrość kobieca :)
@Migdalove ja ma to samo wrażenie a propos problemów - jeden się kończy, następny zaczyna, nawet jak u mnie jest ok, to rodzinka zawsze nawywija i pomagaj :no: czasem mam ochotę spakować się i polecieć na drugi koniec świata i dzwonić tylko :evil: takie mam egoistyczne myśli :realmad:
dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się 1dc uważam za otwarty... U mnie morze czerwone [emoji17][emoji17]
Miłego dnia życzę [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! @Ewarut przykro mi, ale kciuki nadal trzymam, niech kolejny cykl przyniesie dobre wieści. [emoji813]
@Mamamia90 teoretycznie masz jeszcze dwa dni, może jednak los się do ciebie uśmiechnięta, również trzymam za to kciuki! [emoji813]
U mnie śniegu z lekka popadało ale błoto jak było tak jest... Testuję sobie nowy telefon od wczoraj i jednak chyba mój poprzedni był lepszy. A szczególnie jeśli chodzi o aparat. No nic, może mi się wydaje.
Ogólnie dzisiaj 16dc, nie zauważyłam owu, jedynie 8dc miałam jakby objawy ale to pierwszy cykl z euthyroxem więc mogło się poprzestawiać coś.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
@Ewarut przykro mi bardzo :( ale trzymam kciuki za Twój aktualny cykl żeby się udało :*
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.

@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać :szok::cool:
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.

Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
@Ewarut przykro mi bardzo :( ale trzymam kciuki za Twój aktualny cykl żeby się udało :*
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla synka! [emoji173]️[emoji177]

@KatiNails zdrówka dla syna. Oby szybko to chorobsko poszło precz.
@Migdalove u nas też śnieg troszke popadał ale temperatura na plusie więc chlapa się zrobiła.

Ja nadal żadnych objawów. Czy to czekanie musi się tak dłużyć?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails zdrówka dla syna. Oby szybko to chorobsko poszło precz.
@Migdalove u nas też śnieg troszke popadał ale temperatura na plusie więc chlapa się zrobiła.

Ja nadal żadnych objawów. Czy to czekanie musi się tak dłużyć?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Te błoto to już mnie dobija... U na to tak wygląda na polach i większości podwórkach:
1512114801-e881695c5364a07e-aaaaaa.jpeg

Przy okazji robienia tego zdjęcia zauważyłam brak stabilizacji obrazu i zdjęcie jest niewyraźne... Ehh...
U mnie czekania aż dwa tygodnie aby w ogóle pomyśleć o zrobieniu testu.

Do góry