reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@Migdalove współczuję mega, dla mnie zapalenie pęcherza to jedna z gorszych rzeczy... Paskudztwo jakich mało
@KatiNails czyli sobota to byłoby trzy dni przed spodziewanym terminem? Oby wyszla upragniona druga kreseczka ;)
Kiedyś miałam nawracające zakażenie pęcherza, z posiewu moczu wyszło wtedy milion ecoli. :( Teraz już tak sporadycznie się pojawiają zakażenia, nazywam je 'jednodniówkami' .

reklama
Ja właśnie zaraz siadam do pracy. A tak mi się nie chce...
1510570605-b91c822d59e04329-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie ładnie w ten nieładny dzień. Za pol godzinki śmigam do pracy, też mi sie nie chce. Ale teraz pracujemy w takim systemie np dzień na rano, kolejny na druga zmiane, nastepny znow na rano. Jest to troche meczace, ale czas szybciej leci :)
U mnie 19dc, dzialamy dalej. Co do testowania hmm nie wiem.. @ ma przyjsc 25-26.11, wiec chcialabym testowac ok 30.11 ale pewnie nie wytrzymam do tego czasu jesli okres nie przyjdzie o czasie :D

Cześć dziewczyny :) ja właśnie po pracy. Byłam na sprzątaniu mieszkania ( taka dodatkowa robota bo studiuje) 2h i po kłopocie. Na wykład dziś nie jade bo mi sie nie chce (mówie tak co tydzień w poniedziałek). Wczoraj wzięłam ostatnią tabletke clo i teraz czekam do piątku na wizyte.. już nie mogę sie doczekać

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.
Ja biore duohaston zaczynajac dwa dni po pozytywnym tescie owulacyjnym i biore go przez 10 dni. Ale na wlasna reke nie radze brac ani clo ani dupka...

Witam sie ładnie w ten nieładny dzień. Za pol godzinki śmigam do pracy, też mi sie nie chce. Ale teraz pracujemy w takim systemie np dzień na rano, kolejny na druga zmiane, nastepny znow na rano. Jest to troche meczace, ale czas szybciej leci :)
U mnie 19dc, dzialamy dalej. Co do testowania hmm nie wiem.. @ ma przyjsc 25-26.11, wiec chcialabym testowac ok 30.11 ale pewnie nie wytrzymam do tego czasu jesli okres nie przyjdzie o czasie :D
Ja w tym cyklu mam zamiar testować w terminie @ hehe bo zawsze się wyrwe już w 10 dni po. Ale już postanowiłam że w tym cyklu będę cierpliwa i chociaż do dnia @ dam rade

Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.
Ja biorę CLO od 2 do 5dc i po stwierdzonej owulacji na monitoringu będę brała luteinę. Też odradzam branie na własną rękę bo możesz sobie zrobić krzywdę

reklama
Do góry