reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja przed pierwszym dzieckiem brałam clo od 3 do 7 d.c. i monitoring między 10 a 12d.c.
Teraz przed drugim tez jestem na clo, ale od 2 do 6d.c. monitoring miałam 9 d.c a w 12 była owulacja. Od 13 d.c biorę profilaktycznie Progesteron.

Dziewczyny, ja "namiętnie" udzielam się na wątku "inseminacja - w walce o pierwszą dzidzię". Ale mało tam jest dziewczyn więc trafiłam tutaj.
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Obiecuję, nie będę się wymądrzać [emoji14]
wymadrzaj się:)chce wiedzieć wszystko!!takie forum to skarbnica wiedzy;wiele się można dowiedziec:))a o to właśnie chodzi.kazda na ten sam cel!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

wymadrzaj się:)chce wiedzieć wszystko!!takie forum to skarbnica wiedzy;wiele się można dowiedziec:))a o to właśnie chodzi.kazda na ten sam cel!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
No to mogę polecić w razie słabego endometrium (bo tak jak piszecie, zdarza się, że clo trochę go spowalnia, a do ciąży najlepiej jak ma conajmniej 9-10mm) przegryzanie orzechów, zwłaszcza brazylijskich, nerkowców i suszonych moreli.
Na wspomaganie zagnieżdżenia - dwa dni przed owulacją i dwa dni po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie (dojrzały, świeży nie z puszki).

:*

O rany, podziwiam! Nie wytrzymałabym czekania, a kiedy można za Ciebie trzymać kciuki? Kiedy planujesz testowanie? Daj nam troche pozytywnych fluidkow! ;)
We wtorek ide do lekarza po odbior wynikow, zrobie z rana by wiedziec co i jak, choc cos nie wierze ze sie udalo, bylo by to za piekne. Kochane przesylam wam pelno pozytywnej energiii i milego weekendu zycze..trzymam za was &&&& za udane staranka ✊✊✊ no i jakis + by sie przydal.

No to mogę polecić w razie słabego endometrium (bo tak jak piszecie, zdarza się, że clo trochę go spowalnia, a do ciąży najlepiej jak ma conajmniej 9-10mm) przegryzanie orzechów, zwłaszcza brazylijskich, nerkowców i suszonych moreli.
Na wspomaganie zagnieżdżenia - dwa dni przed owulacją i dwa dni po owulacji plaster świeżego ananasa dziennie (dojrzały, świeży nie z puszki).

Ooo to będe tego ananasa praktykować. Uwielbiaam! A orzechach słyszałam ale migdałach i czerwonym winku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo to będe tego ananasa praktykować. Uwielbiaam! A orzechach słyszałam ale migdałach i czerwonym winku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Migdały jak najbardziej. A wino...zależy czy bierze sie jakieś leki. Bo wiadomo przy niektórych nie powinno się. Jak stosuję clo to rezygnuję z winka :)
I winko koniecznie czerwone wytrawne lub półwytrawne.
A ananas tylko po 1 plastrze (1-2cm) i tylko przez te 4 dni. Bo nadmiar rozmiękcza endo :*

reklama

Wow... super info!!! Napewno zastosuje

Do góry