reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej hej :) ja sie dzisiaj lenie jak na razie. Dzis moj zacny mąż szaleje w kuchni, dostalam śniadanie do łóżka już, potem obiadek, żyć nie umierac :D
Macie jakichs Marcinow kolo siebie? Najlepsze zyczenia dla nich :)
To ja już rozumiem! Orkan Marcin ma imieniny i szaleje w Polsce. [emoji23] Ja nie mam żadnego bliskiego znajomego Marcina.
Mój (przyszły)mąż też przyniósł kawkę do łóżka, teraz czekam na śniadanko bo się robi, a śniadanie dopiero bo trochę pospaliśmy. :D

reklama
Witam sie i ja z rana ....
Trzymam kciuki mocno za Nas wszystkie za to by wszystko zawsze bylo po naszej myśli czy to chodzi o staranka czy o badania i leczenie jak bedziemy trzymac sie razem to przezwyciężymy wszystko poprzez wzajemne wsparcie i dobre pozytywne mysli .... uwielbiam to forum a to dzieki każdej z Was dzieki temu ze tu jesteście ze zawsze mozna liczyc na dobre slowo na pocieszenie i na pomocną dłoń ... niech to nasze forum rozkwita a wraz z nim nasze najskrytsze marzenia !
No to sie rozpisalam hehhe :D
Milego dzionka babeczki
Ja dzis już 17dc czas leci sobie powolutku jak zwykle po owulacji ktora chyba byla miedzy 11-16dc no ale to sie tak naprawde okaże dopiero 23.11 :D:Dco tu robic by do tego czasu nie zwariowac o_O:D:(

Hej dziewczyny[emoji4]zupka pomidorowa zrobione a teraz leżę przed tv i pije kawke[emoji1]uwielbiam tak się wyluzować.jestem sama.mąż z synem na turnieju w tenisa stołowego a drugi syn na turnieju piłki.a ja sama[emoji4]cisza i spokój[emoji38][emoji38]
Kurczę dziewczyny powiem wam ze ja tak kocham mojego męża[emoji7]jesteśmy prawie 12 lat po ślubie a kocham go bardziej niż kiedyś.jest cudowny[emoji4]nie sądziłam że mogę to kochać jeszcze bardziej.
No to się zgadalam[emoji23]miałam potrzebę podzielić się moja miłością i szczesciem[emoji4]
A wam jak się układa w związkach?
Popoludniu jedziemy do znajomych.miłego dnia kochane[emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaS35 pisac pisac i jeszcze raz pisac tutaj :) z kazdym kolejnym dniem coraz blizej, ani sie obejrzysz a bedzie 23 :)
@judytka777 bardzo pozytywny wpis :) coz ja moge powiedziec, mam najlepszego męża jakiego tylko moglabym sobie wymarzyc :) wiedzialam o tym od samego poczatku jak go poznalam, a utwierdzilam sie w tym przekonaniu po naglej mini operacji. Bylam sama w obcym miescie, zmienilam mieszkanie, nie bylo sie do kogo zarocic o pomoc. Zajął sie mną, zmienial opatrunki, gotowal dietowe jedzenie i nie zostawil samej sobie. Jestem szczęśliwa :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny[emoji4]zupka pomidorowa zrobione a teraz leżę przed tv i pije kawke[emoji1]uwielbiam tak się wyluzować.jestem sama.mąż z synem na turnieju w tenisa stołowego a drugi syn na turnieju piłki.a ja sama[emoji4]cisza i spokój[emoji38][emoji38]
Kurczę dziewczyny powiem wam ze ja tak kocham mojego męża[emoji7]jesteśmy prawie 12 lat po ślubie a kocham go bardziej niż kiedyś.jest cudowny[emoji4]nie sądziłam że mogę to kochać jeszcze bardziej.
No to się zgadalam[emoji23]miałam potrzebę podzielić się moja miłością i szczesciem[emoji4]
A wam jak się układa w związkach?
Popoludniu jedziemy do znajomych.miłego dnia kochane[emoji9]

Nam się też super układa, oboje się rozumiemy, nie mamy żadnych tajemnic bo na tym polega przyjaźń, a nasza miłość powstała z przyjaźni. Najważniejsze też, że potrafimy ze sobą rozmawiać, wiadomo pokłócimy się, ale nie ma związku idealnego, najważniejsze, że te kłótnie są rzadko i zawsze dojdziemy do porozumienia. I co jeszcze bardzo ważne oboje się nawzajem wspieramy. :)

Ahh mężczyźni. Ja swojego pokochałam od przysłowiowego "pierwszego wejrzenia" i tak zostało do dzisiaj.
Wiecie kiedyś sobie obiecałam, że mój pierwszy raz będzie z kimś wyjątkowym i najlepiej pierwszym i ostatnim i cóż. Udało się :)

@Migdalove wasza przyjazn przeszla automatycznje na wyzszy poziom czy ktores z was po prostu przyznalo sie, ze w uczuciach sie pozmienialo? Mialam dawni temu przyjaciela, w ktorym sie zakochalam, ale sie bałam mu powiedziec, zeby sie nie rozpadlo :D

Ahh mężczyźni. Ja swojego pokochałam od przysłowiowego "pierwszego wejrzenia" i tak zostało do dzisiaj.
Wiecie kiedyś sobie obiecałam, że mój pierwszy raz będzie z kimś wyjątkowym i najlepiej pierwszym i ostatnim i cóż. Udało się :)
Mój też jest moim pierwszym i jedynym[emoji4]też miałam swoje zasady.mimo wielu chłopaków ,,cnotę"trzymałam dla tego jedynego[emoji4]chociaż z drugiej strony nie wiem jak to jest z innym mężczyzną[emoji12]i raczej się już nie dowiem[emoji4]
Fajne wpisy[emoji4]lubię czytać o innych,o ich miłości,przyjaźni[emoji5]

reklama
Do góry