reklama
E
Estta
Gość
Ja place 100 zl za jedna wizyte.
Clo biore 5-9dzien. Potem 12tego dnia na monitoring i jak sa pecherzyki to zastrzyk na pekniecie. A potem ok.16 dnia jak pekly to luteina.
Clo biore 5-9dzien. Potem 12tego dnia na monitoring i jak sa pecherzyki to zastrzyk na pekniecie. A potem ok.16 dnia jak pekly to luteina.
wisienka94
Fanka BB :)
Ja biore od 2dc do 5dc . I mam być już 10dcale to pewnie ze względu na to że biorę go szybciej niż TyJa place 100 zl za jedna wizyte.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
E
Estta
Gość
@wisienka94 mozliwe ja poki co 3 cykl mam z clo. Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie jak nic to mam sie zapisac na droznosc.
wisienka94
A rosną Ci ładnie pęcherzyki? Co mówi lekarz? Czemu może się nie udawać?@wisienka94 mozliwe ja poki co 3 cykl mam z clo. Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie jak nic to mam sie zapisac na droznosc.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
E
Estta
Gość
Wiesz co chyba rosna. Ostatnio mialam trzy, teraz dwa. 23 mm chyba mial jeden a drugi 17 mm. Tylko u mnie gorzej z peknieciem bo ostatnio pekl tylko jeden a przedostatnio zaden. Takze lekarz zalecil mi na pekniecie mycie podlog na kolanach
zuzik85
Ja przed pierwszym dzieckiem brałam clo od 3 do 7 d.c. i monitoring między 10 a 12d.c.
Teraz przed drugim tez jestem na clo, ale od 2 do 6d.c. monitoring miałam 9 d.c a w 12 była owulacja. Od 13 d.c biorę profilaktycznie Progesteron.
Dziewczyny, ja "namiętnie" udzielam się na wątku "inseminacja - w walce o pierwszą dzidzię". Ale mało tam jest dziewczyn więc trafiłam tutaj.
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Obiecuję, nie będę się wymądrzać [emoji14]
Teraz przed drugim tez jestem na clo, ale od 2 do 6d.c. monitoring miałam 9 d.c a w 12 była owulacja. Od 13 d.c biorę profilaktycznie Progesteron.
Dziewczyny, ja "namiętnie" udzielam się na wątku "inseminacja - w walce o pierwszą dzidzię". Ale mało tam jest dziewczyn więc trafiłam tutaj.
Chętnie podzielę się swoim doświadczeniem. Obiecuję, nie będę się wymądrzać [emoji14]
E
Estta
Gość
Mowil ze moze sie nie udaje bo np.mam niedrozne jajowody. Ale to ewentualnie okaze sie za miesiac.
zuzik85
Witaj! Poważnie zalecił mycie podłóg???? Ja dostaję na pęknięcie zastrzyk ovitrelle [emoji14]Wiesz co chyba rosna. Ostatnio mialam trzy, teraz dwa. 23 mm chyba mial jeden a drugi 17 mm. Tylko u mnie gorzej z peknieciem bo ostatnio pekl tylko jeden a przedostatnio zaden. Takze lekarz zalecil mi na pekniecie mycie podlog na kolanach
reklama