reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Dzień dobry[emoji4]i mnie też zimno,wietrznie i deszczowo.okropnie[emoji21]
Ja siedzę pod kołderką jeszcze z kawka[emoji477]
Ja mam dziś 22 dc.wiem że nic z tego cyklu ale i tak jakoś ciagle mam nadzieję.głupia ja[emoji17]pewnie w następnym tygodniu zatestuje bo mi nie da[emoji1]
@Inka91 właśnie jak brzuszek dzisiaj?
@Karolina89 witaj.opowiedz trochę o sobie[emoji4]
@tola_tola witamy[emoji4]powodzenia
@leeleeth sliczny synus[emoji11]życzę zdrówka rodzinne.
U mnie też dzieci chore więc mam etat pielęgniarki w domu [emoji28]
Miłego dnia mimo brzydkiej pogody zycze[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana ja ten trzeći od lewej potraktowalabym jako pozytywny. Zrobilam juz tyyyle testwo ovu i zaden nigdy nie wyszedl mi w 100% pozywtywny, tzn kreska nie byla nigdy silniejsza od kontrolnej a mimo to zaszlam w ciaze ;)

Ten najciemniejszy był z 10dc. W 14 dc dostałam gęstego białego śluzu i bólu jajnika jednego :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mierze od kilku dni pierwszy raz w sumie ale niewiem...
Napewno miałam skok po owulacji tylko niewiem w którym dniu była owulacja czy 13 czy 14 bo wtedy nie mierzylam .mierzylam przed owulacja w 12 dc a pozniej w 15 dc i był skok temperatury.A Ty mierzysz?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Temperatury nie mierzyłem to nasz pierwszy cykl starania a testy kupiłam aby zobaczyć czy to co obserwuje pokrywa się z nimi ale mam wrażenie ze jeszcze bardziej zamieszaly mi w głowie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja przed ciążą używałam testów przez 4 cykle i je naprawdę trzeba starannie wykonywać, żeby zaobserwować, ze owu sie zbliza. Nigdy nie wyszla mi idealna druga krecha, ale tak naprawde to dzieki nim zaszlam w ciaze, bo pokazaly mi ze mam doac pozno owulacje, ok 20 dc. Temperature mierze dopiero od tego cyklu. Zapas testow mam, wiec zaczbr je robic ok 8 dnia cyklu, bo nir wiem czy teraz po poronieniu coś sie nie poprzestawialo :)

reklama
Do góry