reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny
Jestem tu nowa mam 40 lat trzynastoletnią córkę z poprzedniego związku w styczniu poroniłam płód obumarł w 7 tyg porobiłam badania wyszło że mam mutację leiden obecnie biorę acard, euthyrox na tarczycę i oczywiście kwas foliowy z M odczekaliśmy 5 miesięcy i zabraliśmy się ponownie do roboty na razie 3 cykl bezowocny, tamtą ciążę od razu załapałam martwię się że teraz może być trudniej

reklama
Witajcie dziewczyny :) Rzadko się odzywam,bo nic nowego się nie dzieje, 7.10 powinna być teoretycznie @ i zobaczymy,czy się coś udało,ale jakoś wątpię. W tym cyklu było tylko 2 razy,i to raczej w dniach niepłodnych,także marne szanse. :D
Ja się tak "zatarłam" od wewnętrznej strony ust, tzn.młody mi przez przypadek przywalił zabawką i piecze niesamowicie od kilku dni,nawet picie sprawia mi problem, nie mówiąc już o jedzeniu...wczoraj przy tostach łzy normalnie mi leciały,tak piekło...i niestety to trzeba chyba przeczekać :(
Poza tym u nas dziś pomidorowa z ryżem,dzieci będą zachwycone. :D
Co do lekarzy,to w mojej pierwszej ciąży trafiłam na taką babę, która wyłącznie na podstawie wyników bety i daty ostatniej miesiączki zdiagnozowała u mnie ciążę pozamaciczną...jakaś krewna wróżbity Macieja chyba...Oczywiście wszystko bylo w porządku,zmieniłam ją na innego lekarza i już do końca wszystko było cacy. ;)
O matko. Mi dzisiaj w pracy drzwiczki metalowe spadły z zawiasow prosto na twarz, więc chodzę z ogromnym guzem na czole i nad ustami. Pierwsze co w panice sprawdzałam, czy zęby całe, bo rozwaliło mi też porządnie górna wargę od spodu. Wiec bardzo Ci współczuję, bo wiem co to znaczy ;)

Dzisiaj robilam w 2 raz test i dalej jedna kreska. Podbrzusze mnie boli ciągle. Bez przerwy mnie coś tam ciągnie. Ale @ też nie ma. Na dodatek przeziębienie mnie dopadło i po prostu zdycham. Bez sensu.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko. Mi dzisiaj w pracy drzwiczki metalowe spadły z zawiasow prosto na twarz, więc chodzę z ogromnym guzem na czole i nad ustami. Pierwsze co w panice sprawdzałam, czy zęby całe, bo rozwaliło mi też porządnie górna wargę od spodu. Wiec bardzo Ci współczuję, bo wiem co to znaczy ;)

Dzisiaj robilam w 2 raz test i dalej jedna kreska. Podbrzusze mnie boli ciągle. Bez przerwy mnie coś tam ciągnie. Ale @ też nie ma. Na dodatek przeziębienie mnie dopadło i po prostu zdycham. Bez sensu.

U mnie tez :( dzis dzien przed terminem @ tez jedna kreska :( a jajniki mnie od rana ciagna strasznie

Witam dziewczyny
Jestem tu nowa mam 40 lat trzynastoletnią córkę z poprzedniego związku w styczniu poroniłam płód obumarł w 7 tyg porobiłam badania wyszło że mam mutację leiden obecnie biorę acard, euthyrox na tarczycę i oczywiście kwas foliowy z M odczekaliśmy 5 miesięcy i zabraliśmy się ponownie do roboty na razie 3 cykl bezowocny, tamtą ciążę od razu załapałam martwię się że teraz może być trudniej
Witamy wśród staraczek i życzymy szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia, może akurat pyknie. Będę trzymać kciuki za to. Bardzo bym chciała, żeby Ci się udalo.

mala wiedzma to też fajnie. :errr: Łączę się w bólu.. swoją drogą myślałam,że dziś już coś lepiej będzie,a tu dalej ten sam ból.:no:
Ja od 6 na nogach, czekam do 7 ,aż Sara wstanie,przygotuję ją do szkoły. Młody śpi, pewnie pośpi do 9-10. A o 13 mamy faceta, który przychodzi "odgrzybić" nam sypialnię. No słowo daję, tylko w tym pokoju mamy taki problem, cała szafa do wywalenia...masakra.:angry:

U mnie przyszła @. Zaczynamy od początku.

@karotka00 walka z grzybem to jak walka z wiatrakami. Trzymam kciuki, żebyś się tego cholerstwa szybko pozbyła.

reklama
Witajcie bardzo dawno tu nie pisalam nawet nie wiem czy ktos mnie tu wogole pamieta.
U mnie niestezy 10 cykli za mna i jak na razie lipa

Karotka wspolczuje problemow z grzybem u mnie w poprzednim mieszkaniu byl z tym problem teraz na szczescie spokoj i mam nadzieje ze nigdy nie bedzie mi dane walczyc z tym poraz drugi.Ty mieszkasz w De z tego co kojarze to jakies stare budownictwo ze macie z tym dziadostwem problem? u nas tak bylo bo pokoj byl od strony wielkiego parku i tam w tym pikoju bylo wiecznie zimno strasznie no i cos z rynna musialo byc bo jak padal deszcz to lalo sie po scianie budynki i ten grzyb nawet na zwenatrz byl widoczny

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Do góry