reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ludzie boją się mieć wiecej dzieci. Czemu nie wiem, bo że się czasem leń odzywa bo odchowane to znam bardzo dobrze. Głowa mówi "odpuść, po co Wam znów, dzieci duże, pampersow brak, kolek brak, cycki puste o nic nie cieknie (bo ja z tuch procyc i dlugo karmiąca matka)" a serce wola do ciąży, dziecka, zapachu niemowlaka, kp i wszystkiego tego.
Co do płukania się w glowy.. było jest o będzie. To się bierze na klate. I wybacza. Gdy na hasło: to co, kiedy kolejne? ..z myślą, że bedzie zrzeczenie że nie o słyszą od meża kiedy żona będzie po operacji i bedzoe tylko można to będziemy się starać to jest takie Ooooo!!?? A to ile mają państwo/macie dzieci? Pada magiczne 3...ubaw ...Aha! Hehe. Spoko. Dla nas dużo zaczyna się od 5 w górę. Trzy minimum. Aa no i of kors, dzieci były przed 500+ cała trojca.

reklama
Hej można do Was dołączyć? Właśnie zaczęłam pierwszy cykl starań po półrocznej przerwie. Jestem mama 6 letniego łobuziaka ;) niestety za mną również dwa poronienia ostatnie w kwietniu tego roku i jakoś tak ciężko było mi wrócić do kolejnych starań. Dziś 23dc i oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy i niestety smutna jedna kreska

Witaj Mamamia90 :) Trzymam kciuki za starania! Może póki co jest za wcześnie na testowanie, tak czy inaczej najlepiej nie popadać w paranoje. :))

Hej kochane chciała bym do was dołączyć jak można... jestem mama 4 super dziewczynek ,najstarsza 12 lat najmłodsza 5... Pewnie dla niektórych się wyda to dziwne ale tak staramy się z mężem o maleństwo :) opowiem wam moja historię ,która dla mnie jest co najmniej dziwne... pozdrawiam

W czerwcu odstawiłam tabletki, tydzień temu w czwartek byłam u swojego gina i po zrobieniu usg stwierdził że macica wygląda na ciaze (miesiączka spóźniona o tydzien) zrobił test ciążowy i wyszedł pozytywny ,wyliczył że jest to 4 tydz i 6 dni... dziś dostałam plamien ,pojechalam do szpitala ,tam zrobili mi Usg i powiedzieli że widzą że to ciąż a bliźniacza i że plamienia się zdarzają i leków nie podadzą bo wszystko jest ok.Pobrali krew i kazali za godzinę zadzwonić po wynik bety... I mu naszemu zaskoczeniu wynik 0.7 sama nie wiem co myśleć ... W lekarzy mówi ciaza jeden że bliźniacza a beta swoje... Co wy na to...mial ktoś taki przypadek... pozdrawiam

reklama
Do góry