reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove dziękuję kochana , chyba masz rację bo tygodnie ciąży też inaczej mi liczyły internetowe kalkulatory bo we czwartek pokazywały już 5 tydzień licząc od pierwszego.dnia ostatniej miesiączki a faktycznie to był wtedy 4t1d. A jak ty w ogóle się czujesz?
Mała.wiedzma dziękuję i obyś nie doczekała się @ :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Aktualnie czuje się fatalnie bo jestem przeziębiona. Ogólnie jeśli chodzi o te nasze kobiece sprawy to biorę te tabletki anty, już trzecie opakowanie. Niby po nich fizycznie czuje się dobrze ale psychicznie... czuje, że nie jestem sobą a do tego nie zawsze stosunki są w porządku, gdyż dopada mnie jakaś suchość... Rzuciłabym w kąt te tabletki ale ponoć szybko można zajść w ciążę w takich przypadkach jak mój a to póki co nie wchodzi w grę bo jesteśmy w nieciekawej sytuacji, a w sumie bardziej ja. Planowaliśmy ślub na 2018 ale remont w domu więc nie wydołamy finansowo. Przełożyliśmy na 2019 z tym, że trzeba od 2018 zacząć zbierać pieniądze a ja bez pracy... Jestem taka okropnie zła, tyle CV poszło a tu nadal nic. I te starania jeszcze, z jednej strony bardzo chcemy a z drugiej rozsądek nam póki co nie pozwala. :(

reklama
U mnie pojawiła się @ więc "wpadka" której chciałam nie wyszła... Dlatego wracam do pierwotnego planu i odkładam wszystko na nowy rok :(
Mam w planach doradzić się jeszcze Pani doktor w innym mieście i wtedy zobaczymy..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mogdalove ja też miałam problem z suchoscia przez tabletki ale jak odstawiłam jest już normalnie. Faktycznie dzieje się U Ciebie teraz więc może warto jednak odłożyć na później starania o dzidziusia albo wyjść z założenia że jak będzie to fajnie i jakoś damy sobie radę .
Lassha udało się w końcu znaleźć lekarza ?

Tak, szwagierka załatwiła mi numer do ginegologa, onkologa, który pomógł dziewczynie w podobnej sytuacji [emoji4] za dwa tygodnie mam wizyte [emoji6]

Mogdalove ja też miałam problem z suchoscia przez tabletki ale jak odstawiłam jest już normalnie. Faktycznie dzieje się U Ciebie teraz więc może warto jednak odłożyć na później starania o dzidziusia albo wyjść z założenia że jak będzie to fajnie i jakoś damy sobie radę .
Lassha udało się w końcu znaleźć lekarza ?

Niestety nie możemy sobie pozwolić na 'będzie co będzie', z jednej pensji oczywiście damy radę przeżyć ale odłożyć na ślub się już nie da.
Ale trzymajcie za mnie kciuki, dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną! :)

Niestety nie możemy sobie pozwolić na 'będzie co będzie', z jednej pensji oczywiście damy radę przeżyć ale odłożyć na ślub się już nie da.
Ale trzymajcie za mnie kciuki, dostałam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną! :)
No to pewnie ze trzymamy kciuki, super wiadomość :-) to kiedy mamy je zacisnąć?

Tak, szwagierka załatwiła mi numer do ginegologa, onkologa, który pomógł dziewczynie w podobnej sytuacji [emoji4] za dwa tygodnie mam wizyte [emoji6]

No to super oby okazał się faktycznie świetnym lekarzem :-) ja już też jestem umówiona na wizytę z NFZ za dwa tygodnie w piątek idziemy razem z mężem zobaczyć czy będzie widać serduszko a za miesiąc do mojego prywatnego lekarza bo chcę by on prowadził moja ciążę :-)

Mecenasowa gratulacje :) niech fasolka zdrowo rośnie.
Migdalove powodzenia na rozmowie :)
Udało mi się przeczytać cały wątek i trochę Was poznać :)
Może teraz uda mi się częściej udzielać. Dziś wizyta u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie ok.

reklama
Mecenasowa gratulacje :) niech fasolka zdrowo rośnie.
Migdalove powodzenia na rozmowie :)
Udało mi się przeczytać cały wątek i trochę Was poznać :)
Może teraz uda mi się częściej udzielać. Dziś wizyta u endokrynologa. Mam nadzieję, że będzie ok.
Dziękuję :-) witamy nową w śród nas :-) pewnie trochę czasu zajęło by przeczytać cały wątek od początku do końca :-) podziwiam za wytrwałość :-)

Do góry