1
174974
Gość
Aktualnie czuje się fatalnie bo jestem przeziębiona. Ogólnie jeśli chodzi o te nasze kobiece sprawy to biorę te tabletki anty, już trzecie opakowanie. Niby po nich fizycznie czuje się dobrze ale psychicznie... czuje, że nie jestem sobą a do tego nie zawsze stosunki są w porządku, gdyż dopada mnie jakaś suchość... Rzuciłabym w kąt te tabletki ale ponoć szybko można zajść w ciążę w takich przypadkach jak mój a to póki co nie wchodzi w grę bo jesteśmy w nieciekawej sytuacji, a w sumie bardziej ja. Planowaliśmy ślub na 2018 ale remont w domu więc nie wydołamy finansowo. Przełożyliśmy na 2019 z tym, że trzeba od 2018 zacząć zbierać pieniądze a ja bez pracy... Jestem taka okropnie zła, tyle CV poszło a tu nadal nic. I te starania jeszcze, z jednej strony bardzo chcemy a z drugiej rozsądek nam póki co nie pozwala.Migdalove dziękuję kochana , chyba masz rację bo tygodnie ciąży też inaczej mi liczyły internetowe kalkulatory bo we czwartek pokazywały już 5 tydzień licząc od pierwszego.dnia ostatniej miesiączki a faktycznie to był wtedy 4t1d. A jak ty w ogóle się czujesz?
Mała.wiedzma dziękuję i obyś nie doczekała się @ :-)
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom