reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny
Jestem tu nowa mam 40 lat trzynastoletnią córkę z poprzedniego związku w styczniu poroniłam płód obumarł w 7 tyg porobiłam badania wyszło że mam mutację leiden obecnie biorę acard, euthyrox na tarczycę i oczywiście kwas foliowy z M odczekaliśmy 5 miesięcy i zabraliśmy się ponownie do roboty na razie 3 cykl bezowocny, tamtą ciążę od razu załapałam martwię się że teraz może być trudniej

reklama
Witajcie dziewczyny :) Rzadko się odzywam,bo nic nowego się nie dzieje, 7.10 powinna być teoretycznie @ i zobaczymy,czy się coś udało,ale jakoś wątpię. W tym cyklu było tylko 2 razy,i to raczej w dniach niepłodnych,także marne szanse. :D
Ja się tak "zatarłam" od wewnętrznej strony ust, tzn.młody mi przez przypadek przywalił zabawką i piecze niesamowicie od kilku dni,nawet picie sprawia mi problem, nie mówiąc już o jedzeniu...wczoraj przy tostach łzy normalnie mi leciały,tak piekło...i niestety to trzeba chyba przeczekać :(
Poza tym u nas dziś pomidorowa z ryżem,dzieci będą zachwycone. :D
Co do lekarzy,to w mojej pierwszej ciąży trafiłam na taką babę, która wyłącznie na podstawie wyników bety i daty ostatniej miesiączki zdiagnozowała u mnie ciążę pozamaciczną...jakaś krewna wróżbity Macieja chyba...Oczywiście wszystko bylo w porządku,zmieniłam ją na innego lekarza i już do końca wszystko było cacy. ;)
O matko. Mi dzisiaj w pracy drzwiczki metalowe spadły z zawiasow prosto na twarz, więc chodzę z ogromnym guzem na czole i nad ustami. Pierwsze co w panice sprawdzałam, czy zęby całe, bo rozwaliło mi też porządnie górna wargę od spodu. Wiec bardzo Ci współczuję, bo wiem co to znaczy ;)

Dzisiaj robilam w 2 raz test i dalej jedna kreska. Podbrzusze mnie boli ciągle. Bez przerwy mnie coś tam ciągnie. Ale @ też nie ma. Na dodatek przeziębienie mnie dopadło i po prostu zdycham. Bez sensu.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko. Mi dzisiaj w pracy drzwiczki metalowe spadły z zawiasow prosto na twarz, więc chodzę z ogromnym guzem na czole i nad ustami. Pierwsze co w panice sprawdzałam, czy zęby całe, bo rozwaliło mi też porządnie górna wargę od spodu. Wiec bardzo Ci współczuję, bo wiem co to znaczy ;)

Dzisiaj robilam w 2 raz test i dalej jedna kreska. Podbrzusze mnie boli ciągle. Bez przerwy mnie coś tam ciągnie. Ale @ też nie ma. Na dodatek przeziębienie mnie dopadło i po prostu zdycham. Bez sensu.

U mnie tez :( dzis dzien przed terminem @ tez jedna kreska :( a jajniki mnie od rana ciagna strasznie

Witam dziewczyny
Jestem tu nowa mam 40 lat trzynastoletnią córkę z poprzedniego związku w styczniu poroniłam płód obumarł w 7 tyg porobiłam badania wyszło że mam mutację leiden obecnie biorę acard, euthyrox na tarczycę i oczywiście kwas foliowy z M odczekaliśmy 5 miesięcy i zabraliśmy się ponownie do roboty na razie 3 cykl bezowocny, tamtą ciążę od razu załapałam martwię się że teraz może być trudniej
Witamy wśród staraczek i życzymy szybkiego ujrzenia dwóch kreseczek

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Monia, może akurat pyknie. Będę trzymać kciuki za to. Bardzo bym chciała, żeby Ci się udalo.

mala wiedzma to też fajnie. :errr: Łączę się w bólu.. swoją drogą myślałam,że dziś już coś lepiej będzie,a tu dalej ten sam ból.:no:
Ja od 6 na nogach, czekam do 7 ,aż Sara wstanie,przygotuję ją do szkoły. Młody śpi, pewnie pośpi do 9-10. A o 13 mamy faceta, który przychodzi "odgrzybić" nam sypialnię. No słowo daję, tylko w tym pokoju mamy taki problem, cała szafa do wywalenia...masakra.:angry:

U mnie przyszła @. Zaczynamy od początku.

@karotka00 walka z grzybem to jak walka z wiatrakami. Trzymam kciuki, żebyś się tego cholerstwa szybko pozbyła.

reklama
Witajcie bardzo dawno tu nie pisalam nawet nie wiem czy ktos mnie tu wogole pamieta.
U mnie niestezy 10 cykli za mna i jak na razie lipa

Karotka wspolczuje problemow z grzybem u mnie w poprzednim mieszkaniu byl z tym problem teraz na szczescie spokoj i mam nadzieje ze nigdy nie bedzie mi dane walczyc z tym poraz drugi.Ty mieszkasz w De z tego co kojarze to jakies stare budownictwo ze macie z tym dziadostwem problem? u nas tak bylo bo pokoj byl od strony wielkiego parku i tam w tym pikoju bylo wiecznie zimno strasznie no i cos z rynna musialo byc bo jak padal deszcz to lalo sie po scianie budynki i ten grzyb nawet na zwenatrz byl widoczny

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Do góry