reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Mecenasowa, niestety takie jest życie ludzie nie doceniają tego, co mają i przegapiają rzeczy ważne.

Też trzymam za Ciebie kciuki, na pewno szybciutko zobaczysz dwie kreseczki i będziesz skakać pod sufit [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pegas [emoji7] o ty! Gratuluję :) ale co wam tak spieszno, wątek dotyczy następnego roku, a tu taki falstart! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja będę się cieszyć jak usłyszę serce i info że wszystko jest ok. Póki co muszę zostać tylko z przeczuciami (dobrymi) i pełna dyskrekcją (praca).
Trzymam mocno za Was kciuki, z całej siły! Za zdrowe, piękne ciąże. Całuje Was i będę zaglądać aby Wam kibicować

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje zaciazonym !!!

Tak was podczytuje sobie...

Mam 2 dzieci ..chłopca 10 i dziewczynkę 7
Mam 32 lata i chcemy sobie 'namacic' juz jakos ulozone zycie ale wiecie ze ciagle to odkładam choc serce mowi. 'chce Juzz teraz' to rozum mowi... Poczekaj rok.. I tak trzeci rok...Dokoncz co zaczelas np. Remont hehe to planowanie wykańcza szczegolnie ze teraz chce czesciowo pracowac po porodzie...najlepiej jak maz przyjaciolki postawil ja w sytuacji bez wyjścia.. Sam zadecydowal i 3 chlopca wlasnie urodzila a mialysmy razem sie starac w tym samym czasie zaluje tylko ze nie miala szansy sprobowac na dziewczynke ale wracajac do Mnie ... Mozliwe ze sprobujemy we wrzesniu... W dwoch pierwszych ciazach zachodzilam w pierwszych cyklach... Tabletek nigdy nie bralam az do teraz. 5 miesievy przepisany na bolesniejsze miesiaczki i krosty na plecach... Cos tam sie rozregulowalo ale po tabsach zero problemów ... Boli tylko ze..nie bede mogla karmic... Nie wyobrazam sobie tego no ale coz

Zawsze jest cos za cos

Do góry